Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utazok messzire barátomhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utazok messzire barátomhoz, már másfél hónapja nem láttuk egymást, de nagyon szeretjük egymást. Egy hétre megyek és ott fogok aludni náluk, de szüleit nem ismerem egyáltalán. Kell-e, illene-e vinnem valamit nekik? Ha igen, mit szerintetek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 23:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én sem vittem ajándékot az első netes randikra, mert nem is ismertem még a lányt. A következőn már kaphatott valamit. (Bár sok nő megeszi ezt klasszikusnak nevezett üres udvarlást.)

Továbbra is az elköszönésre időzíteném. Ezt is csak akkor, ha minden jó volt. Nekem nem szimpatikus, ha valaki nagyon be akar vágódni, de én az őszinteséget mindig többre tartottam, mint a hülye szokásokat.

De tudom, hogy vannak olyanok, akik éppen fordítva gondolkoznak és megsértődnek, ha nem kapnak ajándékot. Rá kell kérdezni a srácnál.

2012. aug. 21. 00:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Netes első randinál tényleg nem kell. Itt arról van szó, hogy már azért "megérdemli" a szülő mert befogadja egy hétre, és ezt előre megköszöni... Lehet totál nem lesznek neki szimpatikusak a srác szülei de annyit akkor is megérdemelnek...
2012. aug. 21. 00:34
 13/15 A kérdező kommentje:

# 9/12

Saját pénzemből fogom venni...

2012. aug. 21. 00:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Mondom, nem vagyunk egyformák. Én nem tudok örülni az ilyen ajándéknak. Ha a te pénzed, az is zavarna, mert el tudnád költeni értelemsebben is, hiszen nem ismerjük egymást.

De nem mindenki olyan, mint én. Sőt! Kérdezni kell!

2012. aug. 21. 00:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát jó, akkor megkérdezzem így,hogy vigyek-e valamit a szüleidnek?
2012. aug. 21. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!