Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért visel meg egy szakítás egy hónap után?
Nem hiszem, hogy szerelmes lennék, mégis iszonyú rosszul érzem magam.
Pár napja szakítottunk a fiúval, közös megegyezés alapján, mert nem működött a dolog sajnos.
Miért vagyok úgy ki, mintha egy többéves dolognak lenne vége?
Nem volt megfelelő szellemi partner, mégis hiányzik!:(
20/L
De így hogy fogok tudni megbízni még egy fiúban?
Honnan tudhatnám, hogy igazat mond?
Ez a srác végig mondta hogy mennyire szeret romantikus dolgokat csinált aztán a végén közölte hogy ez mind csak azért, volt mert elvárásnak érezte...
Nem a mennyiség, hanem a minőség számít. Hogy te hogyan élted meg. Ezt azzal tudnám érzékeltetni, hogy én kicsivel több mint 1 hónap után mondtam meg az egyik exemnek, hogy legyen vége a kapcsolatunknak, mert nem érzem, hogy azt tudnám neki nyújtani, amit megérdemelne. Én nem éreztem jól magam abban a kapcsolatban, mert azt éreztem, nem vagyunk egy érzelmi szinten. Olyan könnyen túlléptem rajta, hogy pár nappal később összejöttem a mostani Kedvesemmel, és azóta is boldog vagyok vele. (Ez 7 hónapja volt.) Ellenben a srác még hetekkel később is ki volt bukva, és totál padlót fogott. Mert őneki sokkal kielégítőbb volt a kapcsolat, mint nekem.
Persze, mondhatod, hogy a szakító félnek mindig egyszerűbb, de most nem erről van szó. Hanem arról, hogy szerintem nem volt jó kapcsolat, szerinte meg igen. Én nem bántam, hogy vége lett, ő meg igen.
Ami a te esetedet illeti: számít, hogy lelkileg mennyire voltál benne. Mennyit adtál magadból. És mit éreztél, őtőle mennyit kapsz. Ha idillikusnak élted meg a kapcsolatot, akkor megviselhet ennyire.
Amit pedig később kérdeztél, hogy honnan fogod felismerni az igazit: Egyszerűen érezni fogod. Van egy bizonyos pont, ami után már nem lehet a másikat megvezetni.
Én is érzem a páromban, hogy most már nem kell többé senkit sem keresnem, és elfogadnom, mert benne megtaláltam, akit kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!