Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért visel meg egy szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért visel meg egy szakítás egy hónap után?

Figyelt kérdés

Nem hiszem, hogy szerelmes lennék, mégis iszonyú rosszul érzem magam.

Pár napja szakítottunk a fiúval, közös megegyezés alapján, mert nem működött a dolog sajnos.

Miért vagyok úgy ki, mintha egy többéves dolognak lenne vége?

Nem volt megfelelő szellemi partner, mégis hiányzik!:(

20/L

2012. okt. 3. 23:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

De így hogy fogok tudni megbízni még egy fiúban?

Honnan tudhatnám, hogy igazat mond?

Ez a srác végig mondta hogy mennyire szeret romantikus dolgokat csinált aztán a végén közölte hogy ez mind csak azért, volt mert elvárásnak érezte...

2012. okt. 4. 00:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem a mennyiség, hanem a minőség számít. Hogy te hogyan élted meg. Ezt azzal tudnám érzékeltetni, hogy én kicsivel több mint 1 hónap után mondtam meg az egyik exemnek, hogy legyen vége a kapcsolatunknak, mert nem érzem, hogy azt tudnám neki nyújtani, amit megérdemelne. Én nem éreztem jól magam abban a kapcsolatban, mert azt éreztem, nem vagyunk egy érzelmi szinten. Olyan könnyen túlléptem rajta, hogy pár nappal később összejöttem a mostani Kedvesemmel, és azóta is boldog vagyok vele. (Ez 7 hónapja volt.) Ellenben a srác még hetekkel később is ki volt bukva, és totál padlót fogott. Mert őneki sokkal kielégítőbb volt a kapcsolat, mint nekem.

Persze, mondhatod, hogy a szakító félnek mindig egyszerűbb, de most nem erről van szó. Hanem arról, hogy szerintem nem volt jó kapcsolat, szerinte meg igen. Én nem bántam, hogy vége lett, ő meg igen.

Ami a te esetedet illeti: számít, hogy lelkileg mennyire voltál benne. Mennyit adtál magadból. És mit éreztél, őtőle mennyit kapsz. Ha idillikusnak élted meg a kapcsolatot, akkor megviselhet ennyire.

Amit pedig később kérdeztél, hogy honnan fogod felismerni az igazit: Egyszerűen érezni fogod. Van egy bizonyos pont, ami után már nem lehet a másikat megvezetni.

Én is érzem a páromban, hogy most már nem kell többé senkit sem keresnem, és elfogadnom, mert benne megtaláltam, akit kerestem.

2012. okt. 4. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!