Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a barátommal?
Figyelt kérdés
A kis huga nagyon megszeretett és mindig azt várja hogy menjek és az anyukájával is jóba lettem, de a barátomat nem szeretem.2012. szept. 22. 11:07
1/9 anonim válasza:
Hát ez nehéz helyzet. Meg is utáltad a barátod vagy csak kiszerettél belőle? Ha csak kiszerettél belőle, mondhatod, hogy legyetek barátok és így tarthatnád tovább a kapcsolatot a kishúgával és az anyukájával is.
2/9 anonim válasza:
pontosan elso valaszolo, de en a srac helyeben ezt nem turnem, mennyire serto lehet ez neki, gondojjal csak bele, amugy igaz hogy nagyon nehez helyzet ez, de ne eroltesd mert kesobb nehezebb lessz es jobban fog fajni majd.
3/9 anonim válasza:
ez elég szemét dolog tőled...
ha nem is szereted egyáltalán minek/hogyan jöttél össze vele?
4/9 A kérdező kommentje:
kiszerettem belőle.. túlságosan rám erőlteti magát...néha úgy érzem hogy megfulladok
2012. szept. 22. 11:19
5/9 anonim válasza:
Régóta vagytok együtt? Próbáltad már neki jelezni,hogy valami nem teljesen okés?
6/9 A kérdező kommentje:
hát annyira nem rég óta...kb. 2hónapja :/ de amúgy ige próbáltam, de poénként fogja fel és ugyan úgy folytatja ...
2012. szept. 22. 11:34
7/9 anonim válasza:
2 hónap még nem sok idő, és nem ciki, ha leültök megbeszélni a párkapcsolati dolgaitokat. Mond meg neki, hogy ez így ebben a formában neked tömény, és részletezd neki, hogy miért. Ha megérti, és szeret, akkor úgyis megváltozik.
És még a pasi is megmaradhat =)
8/9 anonim válasza:
és most miért is szemét a kérdező?...
9/9 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy megváltozna, elég makacs és mindig mindennek úgy kell lennie ahogy ő mondja... és ezért nem is nagyon merek szakítani vele.. vagyis nem tudom hogy hogy mondjam meg neki
2012. szept. 22. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!