Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a barátommal?
szal azért nem szeret mert nem ír sms-t?? te teljsen komplett vahgy?? ingyen beszélhettek,miért kéne írnia? én se tudnék neked mit mondani ha folyton ilyen baromságokkal csesztetnél. sztem hamarosan újra le fog lépni,és akkor sírhatsz,mert te vagy a hülye
20/L
Sajnos en is csak arra tudok gondolni h jatszik velem!
20 eves lany szerintem ha valaki kepes volt azelott mindig meglepni es szepeket irni az miert valtozna at olyanna aki hozzam se szol meg ehy jo szava sincs?akkor szerinted nm csak megjatszotta magat?igy nm lehet valtozni !
Ó, dehogynem.
Több kérdésnél leírtuk már, hogy a kezdeti szerelem és lelkesedés idővel lanyhul - hiszen már ott vagy neki, miért akarna vadászni tovább?
Az, hogy nem ír sms-t, nem érdekes.
Ha nem hívna minden nap (mert találkoztok úgyis, vagy együtt éltek) sem lenne tragédia.
Arra figyelj, hogy amikor beszélgettek, telefonon, vagy személyesen, akkor milyen hangsúllyal beszél, mennyire van jelen.
Persze nem arról beszélek, amikor egyéb (pl. munkahelyi) gondjai vannak, vagy arról, amikor ugyanarról akarsz beszélgetni minden másnap...:)
közös élményeket kellene szereznetek, hogy aztán legyen miről beszélgetni!
Barátod dolgozik? Merz ja igen akkor megérthető hogy fáradt. Amúgy meg találj ki valamit. Honnan kéne szerencsétlennek hogy hova akarsz menni, mit szeretnél csinálbi? Én azr veszem észre hogy csak rinyálsz itt össze vissza és nem is szereted...
21/f
Utolsó ha jelen lennél, láthatnád,h irta,h hivja ide oda, mert az otthonülésnél többre van szüksége. És gondolom nem csak az smsek hiányából érzi,h a barátja nem szereti. A kérdezönek: Mindenképp beszélj vele erröl, ha szeret oda fog figyelni rád, csak te is engedj le az elvárásokból. Föleg ha van más formája annak,h kimutatja,h szeret.
Remélem segitettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!