Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 2 pasim van az egyikkel vidéken ahol élek ott találkozgatok, a másikkal hétvégén pesten, de egyikkel se akarok szakítani? 21/L
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 22:40
31/35 anonim válasza:
Szerintem úgy lenne korrekt, ha megmondanád nekik, hogy nyitott kapcsolatot szeretnél. Ha belemennek, akkor még a vonatútra is begyűjthetsz egyet, azért ott se unatkozz ... :D
32/35 anonim válasza:
# 31/31 :DDDDDDDDDDDDDDD
Ezt komolyan gondoltad? ez még 17-évesen elmegy... bár én minden korban elítélem, mert 17-éves vagyok,2-éve van vőlegényem,és együtt élünk egy albérletbe... mégse vágyom senkire. Nem vagyok bezárva,szórakozunk,és komoly is a dolog. Te mérnem kezdesz bele egy komolyba?
bár... ha rosszat teszel,azt úgy is visszakapod.. egyszer majd veled is lesz ilyen,elég gerinctelen vagy :S
33/35 anonim válasza:
Vannak fejlemények kérdező?
Meg van még a két pasid?
34/35 anonim válasza:
Gáznak tartanád ha a szerelmednek másik barátnője is lenne melletted?
35/35 anonim válasza:
Dehogy gáz, manapság a r.bancoknak áll a világ! Már "büszkeség", ha te is az vagy.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!