Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 2 pasim van az egyikkel vidéken ahol élek ott találkozgatok, a másikkal hétvégén pesten, de egyikkel se akarok szakítani? 21/L
szerintem attól függ, mennyire komoly a dolog. ha egyiknek se esküdtél örök szerelmet, akkor hajrá, yolo :D
(irony)
én 22 vagyok, de sose jutott eszembe hogy egyszerre két vasat tartsak a tűzbe...elég érdekes a felfogásod, főleg hogy nem az a kis 15-16 éves tini r*banc vagy...ennyi idősen több eszednek is kéne hogy legyen...
remélem a 2 szék közül a padlóra fogsz esni, persze miután kiderült...
N22
19 évesen nekem is volt egy ilyen helyzetem.
(Szerelmes voltam egy pasiba, de nem igazán foglalkozott velem. Közben összejöttem egy másikkal. Akkor hirtelen kellettem az előzőnek is, de csak "arra". Viszont annyira szerettem, hogy beértem ezzel is, csak vele legyek. Aztán úgy alakult, hogy őszinte voltam a "barátommal", szakítottam vele. Annyit mondott, majd gondoljak erre vissza, mikor a "szerelmem" fog ugyanígy eldobni engem, ahogy én őt... Igaza lett...)
Szerintem szüntesd meg ezt az állapotot, mert te fogsz rosszul járni...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!