Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki, hogy vége?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút, nem volt még semmi, lehet nem is lesz, de csak rá tudok gondolni, ezt még sem mondhatom meg a barátomnak... nagyon szeret, de én alig érzek már iránta valamit.

2012. aug. 7. 19:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
így: "Vége"
2012. aug. 7. 19:57
 2/11 ASOT ***** válasza:

Míí? :)

Ha még nem volt semmi, akkor nem kell azt mondanod h vége, hanem azt mondod h nem lehet a továbbiakban semmi köztetek.

Lehet h fáradt vagyok és nem értem a kérdést, de akkor most van egy barátod és megtetszett neked egy másik fiú akire gondolsz állandóan?? ÉS van egy párod is ?

2012. aug. 7. 19:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Leülsz vele szépen, és korrektül szakítasz vele. 19/F
2012. aug. 7. 19:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Van barátom, 4 hónapja, de mellette megismertem egy srácot, akibe kb fülig beleszerettem... csak beszélgettünk eddig, mert nem akarom megcsalni a mostanit...
2012. aug. 7. 20:01
 5/11 anonim ***** válasza:
2012. aug. 7. 20:01
 6/11 anonim ***** válasza:

ülj le vele, szépen mond el neki a dolgot úgy hogy meg is értse, és kész

csak aztán nehogy összeverekedjenek

2012. aug. 7. 20:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Ma 19:59-essel értek egyet. Leülsz vele, megbeszéled, hogy nem érzed, hogy közös az utatok. Az újról szerintem ne tégy említést, haszna nincs, viszont felesleges fájdalmat okoznál vele.
2012. aug. 7. 20:06
 8/11 ASOT ***** válasza:

Ez így akkor sem jó! :)

"nagyon szeret, de én alig érzek már iránta valamit." miért is vagy akkor a barátoddal? Mert megszoktad és mert nem akarod megbántani??? Ez hülyeség, hosszú távon ez csak rosszabb lesz de te tudod....nekem mindegy.

A másiknak meg mond meg h nem lehet köztetek semmi, ha így akarod....

Hány évesek vagytok?

9/11 anonim ***** válasza:
A 2. 19:59-essel, aki 19F. :)
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem légy oszinte vele :) beszéld meg ne smsben, vagy facen irj neki :) hivd ki értékelni fogja oszinteségedet :) <3
2012. aug. 7. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!