Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideje felébredni az álomvilágból, de hogyan?
hát igen..ideje lenne észhez térned , mert különben megöregedsz egyedül és egy szép napon rájössz h mennyire elb@sztad az életedet, 1 ember miatt!
Erre nincs konkrét válasz! Ugysem tartanád be mert ő a minden ő a tökély!
Magadnak kell ezt lezárnod! És beleugrani egy hideg vízbe..
Én is ugyanígy vagyok... nem tudom a választ.. habár mi még elvileg együtt vagyunk, de csak játszik velem, vagy nem is tudom, mert szerelmes belém ez nyilván való, de nem tudok én sem mit csinálni ezért tanácsot sem tudok adni.
16/L
keress hobbit, ismerkedj, fogadd el, hogy vége.
javaslom neked a hétköznapi pszichológia: újra egyedül című könyvét, antikváriumokban még lehet kapni, meg bookline-on.
megfogalmaztad a problémát, akkor már a megoldást is tudni fogod rá. az meg, hogy mindenkiben őt keresed, el fog múlni, lehet, hogy csak 1-2 év múlva, nálam már fél év alatt is elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!