Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt az ideje felébredni! Ugye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt az ideje felébredni! Ugye?

Figyelt kérdés
14 és fél éves lány vagyok, és megismertem egy 33 éves férfit. Azt előre tisztázzuk, hogy nem pedofil és nem zaklat. Értelmes fazon. Mikor elősször találkoztunk, akkor kötekedett velem. Aztán a második találkozónál már mondta, hogy vonzódik hozzám, bizonyos belső tuljadonságaim miatt. Írt nekem az IWIW-en, egy más dolog kapcsán és pedig kérdeztem tőle valamit. És így elkezdtünk írogatni egymásnak. Nyíltan elmondja nekem a dolgait, már ha nem hazudik. Az már feltűnt nekem, hogy hasonló lelkek vagyunk. Nem bízok benne. De azt is leírta nekem, hogy 10 éve volt egy nagy szerelme, aki már nincsen. Amikor bókol nekem, az fáj. Mert tisztába vagyok vele, hogy nem lehet semmi hiszen én csak egy 14 éves "gyerek" vagyok, ő pedig egy 33 éves, érett férfi. Belezavarodtam ebbe az egészbe. És fáj, itt belül. Most az lenne a helyes lépés, hogy nem írok neki többé. Valamivel lerázom, mert nem akarok buta ábrándokban hinni és nagyot koppani. Az lesz a helyes, ha többet nem írok neki, ugye? Nyugodtan leoszthattok, úgy mégjobban kiábrándulok.
2010. márc. 24. 21:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
sürgősen lépj ki ebből a témából...még baj is lehet belőle mert ezt a törvény bünteti:S
2010. márc. 24. 21:10
 2/12 anonim ***** válasza:
hajaj ,33 éves nagy gáz van vele ,hagyd a csudába
2010. márc. 24. 21:11
 3/12 anonim ***** válasza:

Mostanába mindenki ezt csinálja?o.O

Múlt héten mondtam egy 14 éves bnőmnek h hiába bókol neki a 25 éves srác,gondoljon csak bele.

A srác alapból hosszabb távra tervez (vagy rosszabb.:S),míg te most kezdesz élni,pezsegni,pasizni!

Kár lenne leszalasztani...:S

És hogy mutatnád be a szüleidnek v hasonló?

Felejtsd el.Kérlek.

Nagyon sok korod beli srác vár Rád.;)

egy másik 14 éves lány.:)

2010. márc. 24. 21:12
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
14 évesen 33as pasival kuratod magad? Hát bazze téged se kell sajnálni! Anyád azé büszke rád nem?:D
2010. márc. 24. 21:20
 5/12 anonim ***** válasza:

FFFEEELLLEEJJJJTTTSSSDDD EEEEELLLL!!!! ha még 18 lennél, azt mondom, h 1 próbát megér! és mit kezdene veled? elvinne suliba?!?!?!?!?! (már bocs)

szakííííccccssss meg vele minden kapcsolatot!!!!

2010. márc. 24. 21:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Tedd azt,amit helyesnek gondolsz,csak ne verjétek nagy dobra:)
2010. márc. 24. 21:24
 7/12 anonim ***** válasza:
én már 16 éves koromban le kötöttem magamat, 17/F elözö páromnak nem teccet szakított XDDD, mostaninak ok.: D
2010. márc. 24. 21:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Az írásmódod alapján egy értelmes lánynak tűnsz. Akkor legyél ebben is értelmes és hagyd. Igazából a baj ott kezdődik, hogy a 33 éves pasi mit akar egy 14 éves kislánytól? Úr Isten! Ebbe még belegondolni is rossz. Iszonyatosan perverz lehet.
2010. márc. 24. 21:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Pontosan. Itt az ideje felébredni nagyon gyorsan!

Az írásod alapján egy nagyon okos 14 éves lánynak tűnsz (nálunk a fősulin huszonéves érettségizett emberek nem tudnak ilyen értelmesen fogalmazni). Szerintem nagyon jól látod a dolgokat. Nem szabad magadat álomba ringatnod. Nagyon sok lány átesik kamaszkorban hasonlón mint te (rengetegen "szeretnek" bele tanárukba, edzőjükbe, apuka munkatársába stb.) de a legtöbb ilyen "szerelem" természetesen viszonzatlan marad. És hidd el ez így helyes. A te embered azonban hajlik rá, hogy viszonozza a te érzéseidet. Pedig nem szabadna neki! Mivel ő nem elég okos, legyél te az, és szakíts meg vele mindenféle kapcsolatot. Hidd el, hogy nem sok mindenre kellenél neki. Jobb minél előbb elvarrni az ilyen szálakat. Minél többet beszéltek, leveleztek, annál inkább a szívedhez nő, és annál nehezebb lesz elengedni, pedig előbb vagy utóbb (ha okos vagy, akkor minél előbb) el kell őt engedned. Hidd el találsz a korosztályodban is olyan fiút, aki a szívedhez közel áll majd. És könnyebb lesz őt bemutatni otthon, mint egy olyan férfit, aki simán lehetne az édesapád is.

2010. márc. 24. 22:14
 10/12 anonim ***** válasza:

amikor 14 voltam,anyám 31 volt...

apád lehetne simán...

gondolj bele...

te leszel 25,ő már 44 lesz...

2010. márc. 25. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!