Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt az ideje felébredni! Ugye?
Mostanába mindenki ezt csinálja?o.O
Múlt héten mondtam egy 14 éves bnőmnek h hiába bókol neki a 25 éves srác,gondoljon csak bele.
A srác alapból hosszabb távra tervez (vagy rosszabb.:S),míg te most kezdesz élni,pezsegni,pasizni!
Kár lenne leszalasztani...:S
És hogy mutatnád be a szüleidnek v hasonló?
Felejtsd el.Kérlek.
Nagyon sok korod beli srác vár Rád.;)
egy másik 14 éves lány.:)
FFFEEELLLEEJJJJTTTSSSDDD EEEEELLLL!!!! ha még 18 lennél, azt mondom, h 1 próbát megér! és mit kezdene veled? elvinne suliba?!?!?!?!?! (már bocs)
szakííííccccssss meg vele minden kapcsolatot!!!!
Pontosan. Itt az ideje felébredni nagyon gyorsan!
Az írásod alapján egy nagyon okos 14 éves lánynak tűnsz (nálunk a fősulin huszonéves érettségizett emberek nem tudnak ilyen értelmesen fogalmazni). Szerintem nagyon jól látod a dolgokat. Nem szabad magadat álomba ringatnod. Nagyon sok lány átesik kamaszkorban hasonlón mint te (rengetegen "szeretnek" bele tanárukba, edzőjükbe, apuka munkatársába stb.) de a legtöbb ilyen "szerelem" természetesen viszonzatlan marad. És hidd el ez így helyes. A te embered azonban hajlik rá, hogy viszonozza a te érzéseidet. Pedig nem szabadna neki! Mivel ő nem elég okos, legyél te az, és szakíts meg vele mindenféle kapcsolatot. Hidd el, hogy nem sok mindenre kellenél neki. Jobb minél előbb elvarrni az ilyen szálakat. Minél többet beszéltek, leveleztek, annál inkább a szívedhez nő, és annál nehezebb lesz elengedni, pedig előbb vagy utóbb (ha okos vagy, akkor minél előbb) el kell őt engedned. Hidd el találsz a korosztályodban is olyan fiút, aki a szívedhez közel áll majd. És könnyebb lesz őt bemutatni otthon, mint egy olyan férfit, aki simán lehetne az édesapád is.
amikor 14 voltam,anyám 31 volt...
apád lehetne simán...
gondolj bele...
te leszel 25,ő már 44 lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!