Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek Gy vége lesz vajon? Mit csináljak vele?
Párommal 6 éve vagyunk együtt, ő az a tipikus munkásember. Nem volt lehetőségünk összeköltözni. Napokig nem látom, ha nem megyek el hozzá, mert dolgozik. Így is ha felhívom, hogy találkozunk-e, azt válaszolja, hogy dolgozik a kertben. Ez tényleg igaz is, állandóan dolgozik. De nekem ebből elegem van, sosem látom. Szex meg ilyenekről már ne is beszéljünk...
Hagyjam a fenébe? Mit tegyek? Hogy hívjam fel magamra a figyelmet?
(Tegnap írtam neki 1sms-t, hogy "Nem hiányzom?" .. és ez volt a válasz: "Foglald le magad"....
Most ez mi? :/
25n
Szerintem nem feltétlen jelenti ez azt hogy itt a vég..lehet hogy csak szebb életre vàgyik mint amilyen neki volt gyerekkoràban,valoszinü többet akar dolgozni mint a szülei nem ismerem a hàtterét.
és te nem csüngsz mindig a nyakàban? nem lehet h elege van?
Nem volt már kinn ez a kérdés egyszer? Nagyon ismerős.
Amúgy a válaszom: szerintem ő jobban elvan egyedül. Hagyd el. Te csak szenvedsz mellette.
"Tegnap írtam neki 1sms-t, hogy "Nem hiányzom?" .. és ez volt a válasz: "Foglald le magad""
Tetszik a barátod hozzáállása:D Bocsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!