Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? (ld lent. )
Igazából, ha ő egy belső kényszert érez arra, hogy élni szeretne (megjegyzés, ezért nem szabad fiatalabb pasival kezdeni, fejben nem olyan érettek még) akkor te csak egy visszafogó erő vagy. Én úgy gondolom, hogy gyáva a szakításhoz, és azért alakítja úgy a dolgokat (bunkó, elhidegült) hogy te szakíts vele. Nem hiszem, hogy bármilyen érvvel maradásra tudnád bírni, ha ő menni akar.
Azt is gondolom, hogy van egy csaj már a képben, lehet már meg is csalt. Én nem erőltetném a dolgot, szakítanék, ezen javítani, segíteni te nem fogsz tudni egyedül, mert ő abból amit leírtál rég feladta a kapcsolatokat, csak fiatal, gyáva, és nem meri kimondani a végét, ezért vagytok még együtt.
28/n
ha úgy van megírva, úgyis visszatalál hozzád...
szakíts vele
natesséklétezik válaszára:
Igazad volt, már meg is csalt. Szakítottam vele. Köszönöm, a választ, sokat segített. :)
Örülök, hogy segítethettem. :)
Sok sikert az újrakezdéshez!
kedves kerdezo, nagyon sajnalom!:( En is jartam ugyanigy, vagy 2 eve szakitottunk volt parommal, most derult ki, hogy megcsalt....el a fejjel, lepj tovabb!!
(bocsi, nincs ekezetem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!