Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ti együtt maradnátok olyan emberrel, akinek drogos múltja van?
Szóval nem ismered pontosan a hatását, ne nyilváníts valami olyanról véleményt amit nem tapasztalsz meg, és ezt nem lehordásból írom, szerinted pontosan tudod most már mi re éred, be tudod sorolni a barátodat valamelyik kategóriába ha ismered őt, és tudod milyen helyzetben van, akkor tudod csak megérteni őt az ő nézőpontjából.
Egy kapcsolat kulcsa, hogy megbeszéljétek a dolgokat, de ehhez szükséges bizonyos tapasztalat vagy legalább olyan személyiség amivel szubjektívan is meg tudod vizsgálni a dolgokat, van olyan akiben meg van az ilyen adottság, és olyan is aki csak a saját fejével tud gondolkozni.
Üzenném az összes "füves/drogos" válaszolónak, hogy a fű az drog. Csak, hogy felvilágosítsalak bennetek minden, ami függőséget okoz drognak számít, más kérdés, hogy ez kábítószer vagy csak kávé. Aztán le lehet, hurrogni, hogy csak egy tini pics@ vagyok, csak tudod mit én ezt tanultam, ebből vizsgáztam!!
A kérdezőnek pedig annyit, hogy az embereket nem a múltuk alapján kell megítélni. Ha le tudta tenni, akkor nincsen semmi gond, csak figyelj rá nehogy visszaszokjon!!
Viszont állj mindig mellette és ne foglalkozz a külső környezeted ítélkezéseivel!!
Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!