Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátommal 2 év után. Ő nagyon rosszul viseli öngyilkossággal fenyeget, és azóta minden életkedve elment, nagyon bűntudatom van. Mit tegyek hogy neki könnyebb legyen? én 19 ő 22.
Figyelt kérdés
Azóta találkozgatunk, de csak a lelkét ápolom. Olyankor vidám ha vele vagyok, ha nem vagyok vele, szinte folyamatosan sír. Amúgy nagyon közvetlenek vagyunk egymással mindent meg tudtunk beszélni, szinte mindig nevettünk. A szakítás oka egyébként annyi volt hogy nem bírtam elviselni a viselkedését, nem egyeztek a céljaink, gátolt sok mindenben, értelmetlenné vállt a kapcsolat. Újabb esélyt egyáltalán nem akarok adni neki, én már lezártam, pedig könyörög. Eddig mindent helyette intéztem el, nyugtattam úgy csináltam szinte mintha az ő érdeme lenne csak hogy boldog legyen, és most nem bír megállni a saját lábán.2012. máj. 1. 21:36
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Meglepően egyöntetű volt:) Nem gondoltam volna hogy innen kapok tanácsot, de tényleg segít.
9. válaszoló, érdekelne hogy a belinkelt "Hogy legyek fájdalom és szenvedés nélkül öngyilkos?" kérdést pontosan mire értetted? Vagy csak egy "vicc" volt? mert megoldás biztosan nem.
2012. máj. 2. 19:55
12/13 anonim válasza:
#9-es vagyok
óóó dehogynem.. aki hülye haljon meg...
13/13 A kérdező kommentje:
9-es, te milyen jogon kívánod mások halálát?
Nem tudom neked milyen érzés lenne ha olyannak kívánják a halálát akit szerettél.. Kicsit gondolkozni is kellene.
Bár, ha a te elméletedet nézzük, igen, valami ilyesmi a kulcsa a természetes kiválasztódásnak ami sajnos már nem működik. Mert ha még mindig működne akkor nem lennének köztünk hozzád hasonlóak.
2012. máj. 25. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!