Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti tudnátok ezek után tiszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tudnátok ezek után tiszta lappal indítani?

Figyelt kérdés

Szóval februárban szakítottunk, de pár hete felhozta, hogy megpróbálhatnánk megint. Viszont ahhoz túl kell lépnem pár dolgon, ami nem megy könnyen:

-társkeresőn nézelődött

-FB-on nagyon aktívan nézelődött..

-szakítás után rögtön közel került egy lányhoz, bár nem történt túl sok

(-tiszteletlenül beszél(t) velem, és néha a könnyebb utat, a kamuzást választotta)

Ezeket folyton felhozom, és összeveszünk. Már többször is bocsánatot kért értük. Ti túl tudnátok lépni ezeken? Bizalommal újrakezdeni?

2012. máj. 1. 13:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia, én mint sorstárs azt mondom, menj, és vissza se nézz többé, aki egyszer kikacsingat, az máskor is ki fog, ez sajnos nem közhely... Azért egy társkereső oldalra nem keveredik csak úgy véletlenül az ember...

És azok a pasik, akik tiszteletlenül beszélnek, azok olyanok is, tahó bunkók, és ezek sajnos nem változnak! Sajna én is megjártam egy ilyennel, aki félrekacsingatott (még ha "csak" neten is, legalábbis én csak ennyiről tudok), bután beszélt velem sokszor, durva volt és erőszakos, utána meg persze előadta a nagy halált, hogy bocsássak meg neki, nélkülem nem tud élni... És megbocsátottam neki egyszer, kétszer, 55-ször... De hidd el, ezek sosem változnak, szóval egyszer se kell megbocsátani!

2012. máj. 14. 01:03
 12/17 anonim ***** válasza:

másfél évig voltam együtt egy olyan sráccal, aki a kapcsolat alatt társkeresőzött, más lányoknak csapta a szelet, szakítás után rögtön két különböző csajjal randizott, és úgy próbált visszahódítani, hogy ugyanazt a mozibahívós e-mailt küldte el nekem, mint az egyik csajnak (elfelejtette átírni a nevet -.-) sok minden csak a végén vagy utólag derült ki, de közben is voltak problémák. szinte soha nem tudtam benne bízni 100%-osan, mert már az elejétől voltak dolgai. utána is próbálkozott még, hónapokig, sokszor nehéz volt nemet mondani, de a lehető legjobban döntöttem.

a mostani barátommal lassan két éve vagyok együtt, és hihetetlenül jó a kapcsolatunk, összehasonlíthatatlan a előzővel. nem kell aggódnom, hogy mit csinál a hátam mögött, tudok teljesen bízni. enélkül szerintem nincs értelme egy kapcsolatnak, mert max boldogtalan lehet. 23/L

2012. jún. 6. 00:51
 13/17 anonim ***** válasza:
nem véletlenül szakítottatok. ami nem megy nem kell erőltetni ...
2012. jún. 6. 01:07
 14/17 anonim ***** válasza:

Egyetlen dolog jó felmelegítve: a töltöttkáposzta.

Évek és hónapok távlatából is próbáltam már kapcsolatot fel/újraéleszteni: az ég világon semmi értelme nincs.

2012. jún. 6. 01:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem érdemes újrakezdeni. Nekem ez a tapasztalatom.
2012. júl. 9. 19:44
 16/17 anonim ***** válasza:
nehezen...de sztem nem tudnám túllépni
2012. júl. 9. 19:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nincs igazam, de nekem valami azt súgja, hogy ennek a fiúnak mindegy, csak legyen valakit d*gni. Ilyen mesés megváltozásokban én nem hinnék. Vagy korrekt valaki az emberekkel, vagy nem.

Miért szállná meg az őszinteség szelleme, ha eddig hazudozott?

Majd jön egy kisebb vita köztetek, és újból regisztrál a tutirandi.hu-ra?

Én biztos hogy nem jönnék vele össze semennyi pénzért.

Ne legyél naiv, ne mentegesd.

20/l

2012. júl. 9. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!