Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kaphatom vissza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kaphatom vissza?

Figyelt kérdés

Sajnos egy szakítás kellős közepén vagyok, pontosan már megtörtént de még beszélni fogunk. A szakítás fő oka az volt véleményem szerint, hogy nem volt megfelelő kommunikáció a kapcsolatban, a legkisebbek konfliktusok sem lettek megbeszélve, a gyűlölet és a harag egyre jobban csak fokozódott a másik irányába, majd a barátnőmnél betelt a pohár, azt mondta hogy nekünk nincs közös jövőnk együtt, majd szakított.

Tudom hogy rettentően szeretett ő is, láttam a szemében.

Az a gond hogy én tudom hogy az utóbbi időben elrontottam, viszont tudom hogy képes lennék változni, viszont ezt most jelenleg neki hiába mondom

Ha a jövőben 1-2-3 hónapon belül vissza akarom kapni, vagy azt szeretném hogy hiányozzak neki és rám írjon, akkor mit kell tennem?

Adjak neki igazat mindenben, és mondjam hogy elfogadom, legyek jófej vele, köszönjem meg az együtt töltött időt, vagy inkább legyek rideg, mint akit nem érdekel már az egész?

Tudom toxic hogy így jatszamazni kell, de melyik a hatásosabb?

És igen, vissza akarom kapni, mert számomra ő egy értékes ember, akiért megéri küzdeni

jan. 30. 10:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Szerintem megvolt ra a lehetoseged, hogy ereztesd vele, hogy szereted, torodsz vele. Az a helyzet, hogy eljatszottad ezt az eselyt. Elvesztette a bizalmat. Azert szakitott, mert elege lett, ez nem az utobbi 1-2 het merlegelese utan meghozott dontes volt.

Nem fogod tudni visszaszereznu, ha van egy kis esze, mert a kommunikacios hiba egy nagyon komoly dolog, amit az emberek 99 szazaleka nem tud magatol, onalloan fejleszteni, szakemberhez meg ugysem fogsz elmenni.

Ha ossze is jottok megint, ugyanez a problema felmerul majd, mert hogy valtozna mar a kommunikacios stilusod es a vitakukturad abban az egy hetben, amig nem vagytok egyutt? Ideje felnoni, szembe nezni a problemakkal es elengedni azt, ami nem mukodott. Ha igazan szeretned, akkor tiszteletben tartanad a donteset es hogy szakitott. Ez az egesz rolad szol, te magadat szereted.

jan. 30. 11:31
 12/25 A kérdező kommentje:

9. az igen, azért ez a komment téged is minősít, hogy jössz te ahhoz hogy egy ismeretlen embert le senkiházizz?

Egyébként meg gyakorlatilag neki az volt az egyik nagy gondja az utóbbi időben, hogy kevesebb lett a minőségi időtöltés együtt, mert találtam egy jól fizető munkát, ami miatt késő este értem haza mindig, a szabadnapjaimon meg tanulnom kellett az egyetemi záróvizsgára.

Ez ment kb 2-3 hónapon keresztül, és unalmas lett neki mellettem, meg nyilván ebből fakadóan voltak konfliktusok is

Ezt amúgy en próbáltam is vele kommunikálni, de nem valami éretten kezelte.

Erre mondtam hogy tudnék változtatni, mert a suli teher leesett rólam.

jan. 30. 11:31
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
12: de ha jön egy nagyobb projekt a munkádban, akkor ugyanúgy vissza, azt' viselje el? Ő nem tudta ezt elviselni, ennyi.
jan. 30. 11:34
 14/25 anonim ***** válasza:

De ha meg ebben o nem volt partner, akkor jobb is, hogy szakitott.

En eveken at dolgoztam es tanultam mellette (4 evig, ez az otodik) es a paromnak egy szava nem volt, mert tudja, hogy ertunk teszem, kitartott mellettem es segit, tamogat, amiben tud. Nem pedig 2 honap utan kiakad, hogy jaj, mennyit dolgozol. Ha erre fogta hidd el, az volt a gondja, hogy mar nem szeret.

jan. 30. 11:35
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
#12 Ha meg ez a helyzet, akkor miért akarsz egy ilyen nőt, aki egy ilyen piti dolog miatt már megunt és továbblép, mert ez épp neki unalmas? Mármint most érted 2 hónapig sokáig dolgoztál, ez megesik. Ez a felnőtt élet, nem lehet mindig tengernyi szabadideje az embernek, pláne ha a jövőjére is gondol.
jan. 30. 11:39
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, elég érdekes családja van, az anyja alkoholista, az apja egy szexista habi "alpha" és valahogy, ez az "exemre" is ráragadt, ahogy beszélni akartam neki valamikor egy problémámról, és az érzéseimről beszélni, megkaptam hogy nyavajgok, hogy nem vagyok férfi, néha annyit mondtam hogy fáradtnak érzem magam a mindennapokban, és megkaptam rá válaszként hogy hisztis vagyok.
jan. 30. 11:39
 17/25 anonim ***** válasza:

Es ez okes szerinted ? Nem kell elviselned. Toxikus a no. Felnott ember, nem kellene a szuleide fogni, hogy ilyen, amilyen.

De nem okes az sem, hogy ilyen emberhez kotodsz erzelmkleg, aki igy viselkedik veled.

jan. 30. 11:54
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
#16 Ismerkedj normális nőkkel, miért akarsz ilyen megmentő lenni, ha közben meg magad teszed tönkre
jan. 30. 11:55
 19/25 anonim ***** válasza:
48%
De hát senkiházi vagy amikor hazudni akarsz, színészkedni. Kinek akarod itt előadni, hogy nem vagy egoista gyökér? Senki se hiszi el.
jan. 30. 12:31
 20/25 anonim ***** válasza:
Sztem megy itt a hamuka bőven meg a szerecsenmosdatás... mert most kb. minden féligaz ocsmányságot elmondasz a barátnődről. Szóval vagy nem minden úgy van, ahogy mondod, vagy ha tényleg igaz, akkor hülye vagy, vissza akarod szerezni.
jan. 30. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!