Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphatom vissza az ex barátnőm?
Figyelt kérdés
Hogyan tudom visszaszerezni őt ha már van valakije?
Számomra ő az igazi ötéve szeretem nem tudom elengedni. Nagyon hiányzik és mással nem igazán tudok együtt lennisem.
26/F
2019. szept. 23. 12:44
1/17 anonim válasza:
Sehogy. Felejtsd el. Nem véletlenül mentetek szét. Attól, hogy te ragaszkodsz hozzá vele nem így van. Fogsz találni mást.
2/17 anonim válasza:
Nem működött a kapcsolat, különben még mindig együtt lennétek.
Mással van, minden bizonnyal boldogok együtt.
Törődj bele és engedd el. Ha tényleg szereted, akkor e légy önző, megvolt az esélyed. Inkább örülj, hogy ő boldog.
Majd találsz valakit, akivel minden passzolni fog.
3/17 anonim válasza:
Ennyi idő után jut eszedbe? Miért akarsz olyannal lenni, aki nem szeret téged és van már más akit szeret?
4/17 A kérdező kommentje:
Amikor szetmentunk akkor egy felre ertes miatt tortent.
Utana meg nem alt szoba velem. O hibazott de en meg bocsaltottam neki mert szeretem. Mindenem eldobtam erte.
Minden nap gondolok ra. Nem tudom ellengedni:(
2019. szept. 23. 13:21
6/17 anonim válasza:
Ha képes eldobni egy “félreértés” miatt, és megsem hallgatja a nézőpontod, akkor nehezen elképzelhető, hogy ő szeretett volna téged. Olyan nincs, hogy szeretünk valakit de találunk egy indokot s csak úgy lelépünk. Ha veled akart volna lenni, akkor minimum utána járt volna az igazságnak, nem ítélt volna el. Tehát végülis miért ragaszkodsz valakihez, aki nem szeret?
7/17 A kérdező kommentje:
Jogos kerdes. Nem tudom. Ugy erzem o a masik felem.
2019. szept. 23. 14:06
8/17 anonim válasza:
Ő tudja hogy félreértés volt? Kerested azóta? Mióta van neki más? Sokáig voltatok egy pár?
9/17 anonim válasza:
Mióta van másik párja? Mielőtt lett volna azelőtt nem jutott eszedbe hogy szereted? Hagyd őt szerintem!
10/17 anonim válasza:
Sehogy! Éljétek az életeteket egymás nélkül! Tovább kell lépni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!