Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyászoló nőhöz hogy közeledjek?
Megismerkedtem egy nővel, aki nagyon rossz állapotban van, mert meghalt a magy szerelme, a férje, és még épphogy csak 30 elején jár. Egy csomó tervük volt, hogy akartak egy gyereket, akartak tengerentúlra költözni, akartak egy macskát, stb. Hát ezeket vele ugye már nem tudja megvalósítani. Ha csak eszébe jut, könnyezik, jobb kerülni a témát. De amúgy meg egy nagyon szép, jóravaló nő, okos is szerintem. Meg amúgy nagyon erős lelkileg.
Én szívesen összejönnék vele, és azokra is nyitott lennék, amiket a férjével terveztek.
Én szívesen összejönnék vele, és azokra is nyitott lennék, amiket a férjével terveztek - te nem érzed, hogy mennyire gáz és szánalmas vagy?
Hogyha nekem csak burkoltan megemlítenél ilyet úgy elküldenélek a f.ba, mint a huzat.
Szállj le róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!