Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul tettem?
Figyelt kérdés
Nem mukodott koztem es a srac kozott es nem birom nem magam hibaztatni... Tavaly ev elejen talakoztunk es az elejen iszonyat lelkes volt, alladoan irt es olyan dolgokat mondott amik alapjan azt hittem hogy komolyan tervez velem. Egy honap utan megkerdeztem hogy mizu es elkezdte, hogy jaj neki ez meg gyors es hogy nem tud semmit igerni lassuk meg hova vezet az egesz. Nyilvan en addigra mar kotodtem hozza es en is sokat irtam neki es azert hetente akartam latni. Majd 3 hetre elutaztam es amikor visszajottem mondta hogy vannak erzesei felem de meg nem tudja milyenek. Aztan ezutan megint intenziven ment a talalkozas, de kb. mindig en kezdemenyeztem... Egyszer mondta is hogy bar mar vannak erzesei de az elejen kicsit tul sok voltam neki de mostmar jo ez igy... Aztan az lett a vege hogy egyszercsak teljesen ghostolt... Megtudtam nemreg egy kozos ismerosunktol hogy elkezdett ismerkedni egy lannyal akivel aztan 5 honapra ra (kb velem is ennyit randizott) osszejott. Csak magamat tudom hibaztazni hogy lehet csak nem adtam neki eleg teret. Alapvetoen nagyon manipulativ volt, azt a technikat alkalmazta hogy adott egy csomo pozitiv dologot de neha meg flegma volt meg tavolsagtartobb es mindig gaslightolt hogy ez nem miattam van hanem miatt... Mindketten 25 evesek vagyunk..tegnapelőtt 13:58
1/2 anonim válasza:
Nem te vagy a hibás nyilván,ő nem èrtèkelt tèged.
Emiatt kár ostoroznod magad!
Az energiát inkább magadra szánd,ne ilyen fiúra,aki nem èrdemel meg tèged...
2/2 A kérdező kommentje:
Igen... Meg en nem akartam belemenni olyan manipulacioba,hogy eltunok vagy hirtelen nem vagyok elerheto meg stb... Foleg, hogy az elejen megbeszeltuk, hogy mennyire utaljuk mindketten a jatekokat...
tegnapelőtt 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!