Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lépjek tovább vagy jelentsem?
Véget ért a kapcsolatom 1 éve, ami egész más volt mint amit hittem. A pasi nagyon ragaszkodott hozzám, nem lehetett lerázni habár sejtettem hogy csal de mikor konfrontáltam őrjöngött, szakítani nem engedett mert zsarolt. Ezek közül a fenyegetések közül párat be is váltott, pl lejáratott meztelen fotókkal stb.
Nem fordultam a rendőrséghez mert rengeteg egyéb gondom volt, beteg szülők, súlyos családi tragédiák, így nem volt erőm ezzel foglalkozni.
Bizonyítekom is volt de csak mára tudatosult bennem hogy miben is voltam es mára bánom hogy nem jelentettem!
Nagyon sok haragot érzek máig, mit tanácsoltok, lépjek tovabb vagy jelentsem fel? Sajnos ezzel mindent megpiszkálnék és valahol örülök hogy végre csend van! (persze még keres néha újabb es újabb számokról de idegen számra már nem válaszolok) de valahogy vége lett es csend lett. Csak a haragom néha előjön mert ártatlanul bántott es előre kitervelt aljassággal! Most meg vidáman éli az életét.
Csak meztelen vagy szex közbeni képek, mert nem mindegy.
Egyébként lépj tovább, hagyd elmenni a hajót.
Rendőrségen úgy is meg kérdeznék hogy miért csak most tett feljelentést!?
Szerintem is jobb nem kavarni az állóvizet. A terepükön goniszságban bosszuban elégtételben nem lehet győzni mert ez az ő terepük. A zsarolás ármánykodás még a rendorséget is ellened fordítaná.
De nekem is tapasztalatom hogy mindenki aki árt az vígan éli világát miután megtaposott meggyalázott bárkit is. Nincs is ilyen sem, hogy karma.
Ilyeneknek megy jol, lesznek vezeto beosztásban, felveti őket a pénz és egészség, es mindig akad nekik párjuk is, akik el se hagynák, hanem nekik csicskulnak. Plusz kiterjedt baráti és ismerettségi kör. Mivel bőven szocializáltabbak is jó manipulátorok is stb
Minden területen csak a sikerek övezik őket.
Miközben belül.rohadnak.
6 os van igazság benne.
4 es minden soroddal egyetértek kivéve egy mondattal hogy “a zsarolás még a rendőrseget is ellened fordítaná” - én nem zsaroltam senkit! Engem zsarolt, sőt véghez is vitte !
3 as - kiképzett zsaru ilyet nem kérdez, hogy miért csak most tett feljelentést?
Az ember akkor tesz feljelentést, amikor lelkileg készen áll rá, amikor összeszedi a bátorságát.
Ilyen hülyeséget akkor kerdez zsaru ha protekcióval, kiképzés nélkül kapta az állását!
Barátnőm esetéből kiindulva teljesen felesleges a rendőrséghez fordulni. Nagyjából hasonló szitu a tiédhez, de történtek sokkal durvább dolgok is.
Szóval, ha nyugi van, akkor felejts el mindent, lépj tovább, ne kavard fel az állóvizet!
3 vagyok.
Volt ilyenben részem hidd el tudom mit mondanak. Ráadás rendőrségen dolgoztam, helyben nem tehettem feljelentést. Másik megyében tettem meg, és mivel kollégák voltak a nyomozók ezt kérdezték. Pontosan kiképzett, jó nyomozók akiknél feljelentették őt. Semmi nem lett belőle. Nem okoskodni kell hanem dönteni hogy mit akarsz tenni, csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!