Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lefeküdtem az exemmel, utána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem az exemmel, utána ezt mondta...most ez mit jelentsen?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem,ha újra nem akarja kezdeni akkor miért..?

Azt mondta alapvetően mindig is jól működő dolog volt köztünk a szex, nagyon szereti ettől függetlenül és nagyon jó velem.

Megkérdeztem, hogy jelentetett neked ez bármit?

Erre azt válaszolta: hogy igen,jelentett ,de változatlanul nem akarom folytatni...

2020. júl. 7. 16:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
38%
Örülj neki, hogy legalább meg tudtad dugni. Hiányzik a szex az életéből és veled pórolta, inkább örülj neki, ameddig nem talál valami jó pasit, mert utána már nem lesz szex se!
2020. júl. 7. 16:08
 2/17 A kérdező kommentje:
Én a nő vagyok.:)
2020. júl. 7. 16:09
 3/17 anonim ***** válasza:
97%
Akkor csak szexelni akart, ennyi. Nem kell ezt túlgondolni manapság.
2020. júl. 7. 16:10
 4/17 anonim ***** válasza:
96%
Legalább nem hazudik. Te meg kezdj el gondolkodni.
2020. júl. 7. 16:15
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
Világosan megmondta, hogy nem akarja veled folytatni (de most jól jöttél neki). Ehhez kell tartani magad!
2020. júl. 7. 16:28
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Melyik reszet nem erted? Szerintem is eleg vilagos es oszinte, legalabb ennyi pozitivum van benne.

Nyilvan a "jelentett valamit" eleg homalyos megfogalmazasa a semminek, szerintem ne lass bele tobbet.

2020. júl. 7. 16:34
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szexelni akart és vagy nem volt más akivel tudott volna, vagy veled jobban élvezte és ezért... Kapcsolatot meg a múlt miatt nem akar...
2020. júl. 7. 16:35
 8/17 A kérdező kommentje:

Hát...ismerem őt, érzelmek nélkül nem szexel.

Konkrétan fel sem áll neki...

Én azt nem értem, hogy jelentett...?

Akkor csak vannak érzései felém, stb...nem?

2020. júl. 7. 16:39
 9/17 A kérdező kommentje:
Úgy értem,ha azt mondja nem jelentett semmit,.azt mondom oké..de.ez így..
2020. júl. 7. 16:39
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
De miért gondold túl a dolgot?
2020. júl. 7. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!