Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem az exemmel, utána ezt mondta...most ez mit jelentsen?
Figyelt kérdés
Megkérdeztem,ha újra nem akarja kezdeni akkor miért..?
Azt mondta alapvetően mindig is jól működő dolog volt köztünk a szex, nagyon szereti ettől függetlenül és nagyon jó velem.
Megkérdeztem, hogy jelentetett neked ez bármit?
Erre azt válaszolta: hogy igen,jelentett ,de változatlanul nem akarom folytatni...
2020. júl. 7. 16:07
11/17 anonim válasza:
Ezen nincs mit gondolkozni. Nem akar tőled semmit, de jó veled az ágyban, ez nem ellensúlyozza a problémákat.
12/17 anonim válasza:
Tudod, hogy mit jelentett neki a veled való együttlét?
Felidézte a kedves emlékeket, kiürítette a teli zacskót, DE TOVÁBB VINNI NEM AKARJA.
Ffi.
13/17 anonim válasza:
Nem erzelmek nélkül szexel mivel mégis csak egyutt voltatok igy egyáltalán nem vagy idegen számára. Jo a szex neha jo veled de kapcsolatot mar nem kezdene veled. Bar en sem ertem miert rugozol ezen.
14/17 anonim válasza:
En no vagyok, de ertem. Egesz mas szexelni, legyen erzelmes, ahogy akarod, es mas osszebutorozni valakivel, egyutt tolteni a szabadidot es elkotelezettnek lenni. De ha nem is a kotodes a gond, szexben nem jon elo a jellem, azok a dolgok, amik zavaroak.
15/17 anonim válasza:
Én is lefeküdtem párszor az egyik exemmel a szakítás után, de eszembe sem jutott, hogy újra kellene kezdenünk.
16/17 anonim válasza:
Pedig ez csak egy szexet jelentette neki. Hiába mondod, hogy érzelmek nélkül nem szexel, ez van. Így meg könnyebb, mert nem vadidegent dugott meg.
17/17 A kérdező kommentje:
Igazatok van...
En azért gondolom túl,mert még mindig szeretem,de jobb elengedni inkább....
Köszönöm szépen.
2020. júl. 8. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!