Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tegyem túl magam a férfin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam a férfin?

Figyelt kérdés

Pár hónapig voltam együtt egy nős férfival, azonban ő mégis a feleségével szeretné rendbe hozni a házasságát.

Borzasztóan fáj...hogyan lépjek túl rajta?

tegnap 17:48
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem kellett volna lenni vele. Ez a büntetésed amit magadnak okoztál. Az idő segít, de jó lenne ha máskor más foglalt pasasokkal, vagy te foglaltként nem lennél mással a párodon kívül.
tegnap 17:53
 2/10 anonim ***** válasza:
70%

Hát.... őszintén: belekotortál olyanba, amibe bele se kellett volna és most emiatt fáj a fejed? Ha úgy nézzük, oktondiságod miatt fizetsz most meg.

Kicsit szerintem nézz magadba, mert valami rég kisiklott nálad. Talán így könnyebb lenne továbblépni és felismerni, mi a tanulság.

3/10 anonim ***** válasza:
49%

Magadon kéne tullépni hogy átverhető vagy mint sz.r a palánkon.

A pasi ügyesen beetetett te meg elhitted.

Azt mondjuk nemtom hogy lehet barmit is hinni, mikor házas..

Házasok csak kamukkal kezdik eleve az egészet. Hazudnak az asszonynak alapbol hazugság minden.

4/10 anonim ***** válasza:
90%
Remélhetőleg megtanultad egy életre, olyan palival sosem kezdesz, aki kapcsolatban van, vagy házas, tök mindegy, mit mond és ígér!
tegnap 18:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs különbség ez esetben sem,úgy mint egy normál kapcsolatban..Fáj,aztán majd elmúlik.
tegnap 18:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen én is azt akartam írni, hogy "tök mindegy" nős volt-e vagy sem (a fájdalom szempontjából csak). Ha nem lett volna nős akkor is vége lett volna valószínűleg, ha nem te vagy neki a legjobb. Én arra szoktam ilyenkor gondolni, hogy ha nem én kellek neki, jobb is ha eltűnik, majd lesz olyan akinek te kellesz.
tegnap 18:53
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Azért valljuk be: egy kicsit megérdemled. Aki feldobja az erkölcsi morált, számoljon a szenvedéssel. Sose akart volna téged választani
tegnap 22:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Arra a szintre ne juss el,Babám,hogy elüldözzön az èletèből!...

Hiszen sok mindent vègig kell majd nèzned ezek után,ami fájni fog,őt pedig nem fogja èrdekelni,hogy te maradtál a lekvárban.Èlni fogja tovább az èletèt nyugodt szívvel,hiszen lerázott.Mindig erre gondolj,ha elgyengülsz!

tegnap 22:28
 9/10 anonim ***** válasza:
47%
csaje:)
tegnap 23:41
 10/10 mikeXxX ***** válasza:
29%
Már ne is haragudj de én jókat nevetek az ilyen embereken mint te! Még is mire gondoltál? Ha valaki csal valakit akkor az veled nem történhet meg 🤦‍♂️? Most is lefogadom csak téged cserélt le és nem a felesége a fontos számára! Erre szokták mondani aki hülye az szenvedjen is. Most lefogadom nem tanulsz a leckéből egy életre és később is belesétálsz ebbe majd több ilyen nőt is ismerek igazából ők is megérdemlik ha ennyire naívak.
ma 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!