Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mért jó átverni a másikat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért jó átverni a másikat?

Figyelt kérdés
Igazából félig költői a kérdés, mert erre nincs nagyon válasz szerintem, de azért leírom a sztorit. Volt egy pasi, az elején elég lelkes volt, de aztán egyszerűen nem találtuk a közös nevezőt.. mindig félreértettük egymást, egyszerűen nem értettük a másikat. Velem ilyen még nem volt, hogy ennyire sok legyen a félreértés valakivel.. Lényeg, hogy egy idő után megbeszélni se nagyon tudtuk a dolgokat, ő támadásnak vette, ha én el akartam mondnai bármit, ami esetleg engem zavart. Ő pedig semmit nem mondott, ami őt zavarta, csak a legelején, szerintem nem akart veszekedést, de ez se megoldás.. Én láttam rajta, hogy kezd tőlem távolodni, egyértelmű volt, de mindig tagadta, azt mondta a munka miatt van, mert elvállalt valamit, ami miatt sokkal kevesebb ideje lett. Én mondtam neki, hogy nagyon elhanyagolva érzem magam, majd amikor már napokig nem keresett, megkértem hogy mondja el mi a gond, mert egyértelmű hogy van valami.. előtte azért szinte minden nap beszéltünk. Azt válaszolta nincs semmi gond, ha lenne elmondaná. Annyi a gond, hogy a plusz munka miatt alig van ideje. Rendben, túlléptem rajta, de nagyon ritka lett a beszélgetés is és a találkozás is. Aztán amikor azt írta, hogy úgy érzi csak rajta múlik minden, megírtam, hogy igen ez így van, mert nekem is sok a dolgom, de rá tudnék időt szakítani akkor is, ő viszont nem tud rám.. így úgy érzem valóban csak rajta múlik. Erre a válasz a nagy semmi, azóta eltűnt.. ennek másfél hete. Én csak azt nem értem, hogy akkor előtte mért mondta, hogy ha gond lenne elmondaná, nincs semmi gond? Hisz valami van, különben nem tűnik el az ember.. gondolom másik nő lehet.. csak ez annyira gáz, tudom hogy így megy ez, de mégis ha semmit nem mond, csak eltűnik, az rossz mert így nehéz túllépni.. és még csak annyira nem is volt friss ez a dolog, kb 1 évig tartott. Én vagyok a hülye, hogy még mindig várok, hátha ír..? Legalább amiatt, hogy megmondja, ennyi volt, talált mást, vagy bármi..
tegnap 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem látom hogy átverne.

Eleve hülye az elején be is mutatkozott hogy komnunikációs vagy értőképességi zavarai vannak.

Aztán félgőzzel volt ebben amugy is, ahhoz méltóan is viselkedett. Hol jelentkezik hol nem, de amugy nem érdekli az egesz.

Valszeg amugy meg kivancsi volt mikor írt hogyhogy nem kaparsz stb, aztán rájött hogy de kaparsz még most is.("e rá tudnék időt szakítani akkor is, ő viszont nem tud rám.. "

Elég volt neki ennyi info.

tegnap 20:52
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

"nem találtuk a közös nevezőt."

Ja vagy mert már az elején se akart semmit. Nem véletlen beszélnek összevissza sokan. Az is egy "válasz".

tegnap 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mintha magamra ismernék, csak itt én vagyok a férfi. :D
tegnap 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Félig vert át, de valójában egy olyan dolgot siratsz aminek semmi értelme. Nem volt meg a közös nevező, folyton elbeszéltek egymás mellett, k.rvára nem vagytok egy hullámhosszon! Érzelmi kötelék nem volt, nem is alakult ki és nem is fog! Korrektebb lenne a pasi részéről ha megmondaná bocs, de ez tényleg nem működik és sok sikert kíván, de vannak emberek akik konfliktuskerülők és inkább felszívódnak.
tegnap 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszeruen nem illetek, nekem is volt hasonlo. Allandoan balheztunk, mindketten orultunk hogy megszabadultunk a masiktol
tegnap 22:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem illetek egymáshoz, plusz jellemtelen.

Kuka.

Őrülj, hogy nem rabolta tovább az idődet.

Vond le a tanulságot: ha nem érti, amit mondasz, se így, se úgy, akkor:

1/szellemileg problémás

2/ nem akarja érteni.

Na, akkor már az elején szólaljon meg a csengő, és a viszont nem látásra.

tegnap 22:38
 7/10 menta34 ***** válasza:

Valószínű halálba szekáltad és a szex se volt jó.

A pasinak nyugalom kell és jó szex.

Le lehet pontozni, pontleszarom :P

ma 05:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy ez az egész kuka, legutóbb amikor nem írt 1 hétig én nem éreztem semmit. Úgy voltam vele, hogy nem működött, ennyi. De ekkor rám írt, mintha még akarna valamit, megírom mi a gond, és eltűnik... Igazából nekem most ez a rossz, hogy várom a választ, de nincs. Akkor minek írt..?? Én elengedtem már a dolgot, de ezzel hogy rám írt és félbehagyta a kommunikációt, ezzel okozott bennem most hiányérzetet...
ma 08:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Értem hogy marha egyszerű eltűnni, de azt megtehette volna az utolsó üzenete előtt. Mostmár azért annyit írhatott volna, hogy Mizu. Persze nyilván a konfliktust kerüli szegény kis érzékeny drága..😩 ohhh istenem
ma 08:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezt megtudnák én is hogy miért jó!!!🤔
ma 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!