Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Más is szomorú karácsonykor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szomorú karácsonykor?

Figyelt kérdés
Pár hónapja szakítottam a párommal, azóta nem beszélünk. Nem bántam meg a szakítást, de így karácsonykor feltörnek az emlékek, és elszomorodom. Más is van így?
tegnap 09:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem, orulok, hogy azt csinalok vegre, amit akarok, es ugy osztom be az idomet, ahogy akarom.
tegnap 09:17
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem rég a munkámat és a családomat vesztettem el...

Próbálok előre nézni, de persze azért a múlt sérelmeinek még érzem a nyomait.

tegnap 09:22
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Én is szeptemberben szakítottam, de nem vagyok szomorú, nem törtek fel emlékek, pedig a Google Photos is dobálja fel a régi karácsonyi képeket, csak annyit néztem, hogy de szép fánk volt x éve😃 Idén nem vettem, pedig tervben volt, csak nem volt rá időm végül. Maximum emiatt vagyok szomorú, hogy nem díszítettem végül fel a lakást, csak 1-2 asztali dísz van kint, amit nagymamám csinált tavaly. Egyébként szülőkkel karácsonyozom, 26-án jövök haza, utána meg barátok, meg egyéb tervek vannak még 6-ig, szóval időm se lenne szomorkodni, mert gyorsan elmegy ez a két hét.
tegnap 09:29
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes módon pont ebben a pár napban kezdtem el megbèkèlni.

Nyilván ez egy hosszú folyamat és bizonyos tüskék megmaradtak,de legalább most nem haragszom rá,hiszen szép volt a kapcsolatunk.Azt meg, hogy nem akarja jelenleg ezt az egészet,el kell fogadnom.Majd lesz valahogy.

tegnap 09:43
 5/16 A kérdező kommentje:
Én ma a beletörődést, elfogadást, elengedést érzem.
tegnap 09:47
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak a rosszak ugranak be.

Amikor rágalmaz vagy a szülei előtt járat le, amikor a hátam mögött hazudik rolam, amikor csalnak átvernek, vagy amikor felépitunk vmit egy közös jövőt aztán a házunkba beletesz egy másik nőt meg az ágyamba, igazábol en majdnem önsajnálatba estem hogy mennyi megannyi sz.rt kaptam én már a kapcsolatokból, amikbe én szivem lelkem tettem bele.

Ha sorba állítom a sok szemétkedést, vagy bántalmazásokat, néha ugy érzem már embertelen szint az, amiket nekem túl kellett már élnem.

Most meg a magány üldöz engem is. Tapad.

Akiket elém sodor az élet pl volt osztálytárs az meg le van csúszva, vagy társkeren a sok házas foglalt igénytelen disznó, vagy a fogyatékos szomszéd, cukorbeteg vagy nagyon kövér kollegák, kapuzárásosak, stb, semmi értelmes nem is jön szembe soha akárhova nézek.

tegnap 09:57
 7/16 A kérdező kommentje:
Én nem érzem magam magányosnak, csak eszembe jutottak a dolgok, és elszomorodtam.
tegnap 10:00
 8/16 anonim ***** válasza:
76%

Nilvan nem jutna eszedbe ha lenne másvkin agyalni.

En le sz.rnám egyik exem se ha épp lenne akivel jo.

tegnap 10:01
 9/16 anonim ***** válasza:
*le se
tegnap 10:01
 10/16 A kérdező kommentje:
8-as nem. Pl az elhúnyt szeretteimre is gondolok karácsonykor. Azokra akik fontosak voltak. Te nem?
tegnap 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!