Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet ezt magadban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt magadban feldolgozni?

Figyelt kérdés

Azt ha benned megérik hogy szakítasz, mert mindig ugyanazokat a köröket futjátok x idő után újra.

De a másik fél meg nem gondolja hogy szakítás lesz. De azt h lehet feldolgozni hogy ő nem akar szakítani de te igen..és nem érti miért

tegnap 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Hát ez a legtöbb szakításnál ilyen. Ritka az, amikor mindkét fél menni akar.
tegnap 19:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem érti? Ezek szerint te az elmúlt időszakban egyáltalán nem jelezted, hogy te boldogtalan vagy, és min kéne változtatni?

Amúgy meg igazából nincs ezen mit feldolgoznod. Ha részedről itt a vége, akkor itt a vége. Egy kapcsolathoz két ember kell.

Ő is túllesz rajta, lehet, hogy hamarabb, mint most gondolnád.

tegnap 19:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom azért jelezted felé, hogy valami nem stimmel.

Ha nem vette észre a jeleket, vagy nem változtatott, az az ő problémája.

Nagy levegő és próbáld elmondani neki a lehető legkíméletesebben. Nem szabad olyannal lenni, akivel nem akarunk lenni. Később neki is jobb lesz, mégha most fáj is, hogy megbántod.

tegnap 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Amig ugyse lépek le nem őrölném ezeken magam.

Ha már viszont nézegetem az albikat számolom a kauciót, akkor ugy röviden tömören azért tájékoztatnám a párom hogy albikat nézek, nekem ez már nem megy, es igazábol örülnék ha segitene albi találásban vagy lelépne akkor ő.

Olyan, hogy malmozok őrlődök rágom a körmöm meg tehetetlenkedem, mellette vagyok és maradok, célok terv meg semmi, agyam sincs egy jövőképhez mit akarok hogyan élni hol élni, addig en szakitásokon se agyalok.

Csak ugy magamban nyugtázom hogy na ebbol se lesz holtomiglan meg ezek. Már megint csőbe futottam. Majd ki kéne keveredni ebből.

tegnap 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Ha én már biztosan szakítani akarok, akkor nem hatna meg, hogy a másik nem így gondolja és nem érti. Én elmondanám, amit szeretnék, az már az ő baja, ha nem képes felfogni vagy csak nem érzi jó indoknak. Ha az egyik fél szakítani akar, akkor a kapcsolatnak vége, nem kell a másik jóváhagyása, megértése.
tegnap 20:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha mindent megtettem a javulásért, másik oldalról viszont nem ezt érzem, akkor el kell engedni, másképp csak szenvedés.

Szakításhoz nem kell két fél, elég egynek úgy dönteni. Lehet játszadozni, de mindenkinek egy élete van, ha valakivel többszörösen nem működik, csak a fiatalságod megy rá.

tegnap 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet megtudja hogy szakítani akarsz vele, inkább neki is az lesz a legjobb minthogy olyan valaki mellett legyen aki nem szereti...
tegnap 21:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha korrekten elmondtad neki a problémákat, neked mi nem tetszik a kapcsolatban stb … és erre fel nem veszi komolyan, akkor max azt gondolja, úgyse szakítasz vele, megtehet bármit, nem változtat… majd szakítasz vele, erre ő meglepődik… szerintem ez ilyen szokásos forgatókönyv szokott lenni

Figyelj, ha te megmondtad neki, ennek így nem lesz jó vége, ha nem változtat, akkor magára vessen. Ő döntött így, hogy nem változtat ezáltal kockáztatta a szakítást. Ne legyen bűntudatod, mert nincs miért.

tegnap 21:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!