Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a legokosabb lépés?
Figyelt kérdés
A barátomat még mindig szeretem, habár mióta csalódtam benne egy nagyot, elmúlt iránta teljesen a szexuális vágyam, hiába próbál kiengesztelni.
Ragaszkodom hozzá nagyon es szeretem, de szex az már nagyon nem kell vele. Persze a kedvéért megteszem.
Csak fáj hogy ide jutottunk, mikor a szex vlt a legjobb köztünk és hogy ez elmúlt bennem nagyon fáj, sose hittem volna hogy idejutok vele, hogy elmarad az orgazmusom es ez borzasztó mert olyan jó volt ez es hogy szűnt így meg?
A barátom is látja. Mert tudja milyen mikor van orgazmusom nem tudom becsapni .
Nekem is hianyzik a kielégülés.
Azt hiszem a csalódás okozta ezt amin nem tudtam túltenni magam.
Tanács?
Megis egy 3 éves kapcsolatról van szó
tegnap 18:09
11/13 anonim válasza:
érzelmileg lekapcsoltál róla, és amig nincs helyerakva a csalódás, hiszen az egy blokk a testedben, tehát ezt kell oldalni- traumaoldás - és utána rendben lesz, úgy ahogy régen, vagy vele vagy mással, ez rajtad áll, mennyi idő mire feldolozod
12/13 anonim válasza:
9. Leírtad: mióta csalódtam benne egy nagyot, elmúlt iránta teljesen a szexuális vágyam
13/13 anonim válasza:
Ha mindketten helyre akarjátok hozni a kapcsolatot, javaslom a párterápiát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!