Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás előtt írjak neki hogy beszélnünk kell?
Ma vagy holnap szakítani fogok a barátommal, aki nekem jelenleg az első kapcsolatom, így hülyén hangzik, de kb nem tudom hogyan zajlik egy szakítás.
Hetek óta nem érzem már jól magam annyira vele, mivel vannak problémák. A dolgokat kommunikáltam felé, voltak komolyabb beszélgetéseink az elmúlt hónapokban, a legutóbbi két héttel ezelőtt. Ő nem változtatott, én pedig eljutottam arra a pontra, hogy már nem is szeretném hogy változtasson, úgyhogy a döntésem végleges.
Azt viszont nem tudom, hogy ezt hogyan jelezzem felé. Mindenképp szóban szeretném, egyrészt mindkettőnket tartom annyira hogy nem üzenetben szakítok vele, másrészt vannak nála cuccaim, tehát mindenképp kellene utána is találkoznunk.
Ebben az esetben szerencsésebb, ha előtte írok neki üzenetet hogy számítson rá, vagy úgymond “derült égből” kéne? Folyamatosan tervezgeti, hogy mit csinálunk most hétvégén, az ünnepek közt vagy épp pár hónapon belül, tehát annak ellenére hogy beszéltem vele múlt héten és szerintem ő is észrevette hogy nem javultak a problémák, nem tudom hogy mennyire számít rá. Eltérőek a vélemények hogy kell-e előtte írni, viszont nem akarom úgymond átbszni sem, hogy amikor ír akkor “megjátszom” magam, majd amikor ott vagyok akkor a semmiből szakítok vele.
Előre is köszi mindenkinek a segítséget!:)
Fontos lenne tudni, hogy milyen a rutinotok... Van olyan alkalom, amikor alapvetően bizalmasan vagytok?
Ha van, akkor sztem elég ott tudatnod vele.
Derült égből? A leírás alapján már rég nem derült az az ég...
Ha előre megírsz neki ilyesmit akkor már telefonon meg fogjátok beszélni, nem fogja azt mondani, hogy "oké szívem értem semmi gond holnap ráérünk"
Találkoztok leülteted és elmondod neki, hogy részedről ez nem megy tovább....jön majd a sok sok bla bla bla...de szívem édesem szeretlek...a mindenem vagy...lehet h lesz brühühü...de lehet h azt hiszi majd, hogy"megcsalsz mi, ki az a pasi??"
Gyorsan élőben legyél túl rajta.
És az sem túl jó ha utólag még találkozgattok mert elhurcolod a cuccaidat, jó lenne az egészet egyben lezongorázni.
Boztos nagyon számít rá ha a közös ünnepet tervezi.🤣 Valószínűleg már az ajándékot is megvette neked.
Ha már régóta így érzel akkor megtehetted volna hogy nem pont az ünnep előtt dobod.
jaja kérdezd meg, hogy megvette e már az ajándékodat.
Ha nem, akkor írd meg, hogy már ne is vegye,
Köszi a válaszokat, főleg az első két válaszolónak! Ma bemegyek hozzá és beszélek vele, nem fogom holnapig húzni
Utsó kettőnek: az ajándék nem tényező, mivel ha nem lennének problémák és vele maradnék se kapnék semmit🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!