Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez mikor unja meg a herótoláso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mikor unja meg a herótolásom és főként mi örömét leli benne?

Figyelt kérdés

A “barátommal” szakítottam már egy éve, mert velem párhuzamos kapcsolatot futtatott es még jópár szexkapcsolata is volt. Ezekre mikor rájöttem, kérdőre vontam, meg is vitatta a barátnőivel hogy milyen féltékenykedő bolond vagyok .(ők tudtak rólam, én róluk nem) Ezzel a ribii egyet is értettek, hogy ez hallatlan. Nem vágytak a helyemre, nem akartak fő hülyék lenni, csak hogy valaki életét ők is kavarják.

Szakítottam. Persze nyalta volna magát vissza, de nem volt hova.

Most néztem meg az instagramját egy év után es hallatlan, de még mindig az én nevem emlegeti ott, hogy én milyen egy lehetetlen perszóna voltam es “borzasztó nő” es közös fotóinkat osztja meg, hogy mennyire örül hogy vége a szenvedésének velem.

Ezt a véleményt továbbra is osztják a női.

dec. 15. 21:52
 1/1 anonim ***** válasza:
76%
Egyszer, ne törődj vele.
dec. 15. 22:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!