Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tippek szakitas feldolgozasara?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek szakitas feldolgozasara?

Figyelt kérdés
Elhidegult az egesz es kiderult, hogy egy masik lany miatt hagyott ott akivel azota mar ossze is jottek... Hogyan tudnam feldolgozni? 26 eves no vagyok es felek hogy mar nem fogok senkit megismerni...
dec. 15. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
LOL, szörnyű vagy. Nem is feldolgozni akarod hanem már azon jár az agyad, hogy más férfi nem fog veled kapcsolatban lenni. Tipikus kapcsolatfüggő vagy.
dec. 15. 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Ami neked kell az az idő. Eljutsz majd arra a pontra amikor el tudod fogadni, hogy ő már nem része az életednek. Ha régóta együtt voltatok már akkor lehet tovább tart majd.

Az pedig, hogy 26 évesen ne legyen esélyed másik kapcsolatra az kizárt dolog.

dec. 15. 15:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ezen a legtöbb ember keresztül megy élete során:(

Esetleg pszichológussal ki tudod beszélni magadból a fájdalmadat. Kitartást!!!!

dec. 15. 16:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne azon aggódj, hogy megismersz-e még valakit, ezen ráérsz gondolkodni fél-1 év után (minimum), miután már rendbetetted magad. Csinálj olyan dolgokat, amik lekotnek és oromod leled benne. Idővel jobb lesz. És sokkal inkább fogsz vidáman és pozitív kisugarzassal megismerni valakit, mint jelenlegi állapotodban.

Mindenki keresztül megy ezen élete során, de túl lehet élni.

Nekem 8 év után lett vége hasonlóan kapcsolatomnak, szintén 26 voltam. Kellett egy jó másfél év, mire összekapartam magam rendesen és elkezdtem élvezni az életet. Ennek 4 éve, azóta már kapcsolatban vagyok. :)

dec. 15. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudom fáj most, de egy ilyen patkány aki ilyenre képes azzal nem vesztettél semmit, jobb, hogy nincs már az életedben.
dec. 15. 18:42
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Sokan így gondolják szakítás után...jajj úgysem találok mást...Hát ha nem tesz érte az ember semmit akkor biztos, hogy nem fog....
dec. 16. 09:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem te vagy az első, nem is az utolsó, akivel ez megtörtént. Én 22 voltam, azt hittem, vége az életemnek. De nem lett vége, hiszen most is itt vagyok. Nekem nagyon sokáig tartott, mire túltettem magam rajta. Így utólag már tudom, hogy nagyon rosszul kezeltem az egészet. Csupa olyat csináltam, ami csak rontott a helyzeten. Annyit mindenesetre tudok mondani, hogy a kutyaharapást szőrével nem működik. Próbáld magad lefoglalni, hogy minél kevesebb időd legyen ezen gondolkodni. Menj tornázni, uszodába, moziba. Találkozz a barátaiddal, de lehetőleg ne traktáld őket a bánatoddal (én ezt csináltam). Idővel eljön az a nap, amikor közömbös lesz számodra. Fel a fejjel, még nincs vége a világnak!

N

dec. 19. 09:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!