Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk, és nagyrészt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk, és nagyrészt a barátnőmet érzem hibásnak. Vakfoltom lenne saját magamra?

Figyelt kérdés

Szakítottam a barátnőmmel, mert egyszerűen nem bírtam tovább a folyamatos sírásait és követelőzését. Végig csak veszekedett velem mindenen.

Soha nem csaltam meg semmilyen módon, nem is flörtöltem mással, mégis végigfésülte mind a 200 ismerősömet fb-on. Kigyűjtött lányokat, akikről faggatott, hogy honnan ismerem őket és a végén megmondta, hogy melyikeket kell letörölnöm. Én nem tettem, kijelentettem hogy nem is fogom, és ehhez tartottam magam - végül nem láthatóvá tettem az ismerőseim listáját. Követelte, hogy márpedig tegyem meg, mert neki ez fontos és egészen hányásig hergelte magát. Jó pár hasonló ehhez sztori volt és egyre jobban elfáradtam ebben pszichikailag. Például nem akarta, hogy ingben járjak az irodába (hisz kinek akarok magasabb státuszúnak tűnni???), de pár hónappal később még arra is rá akart venni hogy ne járjak be úgy egyáltalán, mert nem kötelező nekem. Én szeretek heti pár alkalommal bemenni, de már állandóan vallatott, hogy én ki miatt mentem be, kikkel ebédeltem, és folyamatosan veszekedésbe fulladt a dolog. Mindegy volt mit válaszoltam. Én kitartok amellett, hogy van saját akaratom, személyiségem, és nem leszek másnak a csicskása, papucsa, ezt természetesen teljes hűség mellett teszem, és nem is beszélem őt ki másokkal, és semmiről nem mondok mást a háta mögött, mint a szemébe. Első pár alkalommal nagyon fájt, hogy sírni láttam, és nem tudott megnyugodni, többször borultam ki én is, mindent próbáltam, hogy megnyugtassam, megbízzon bennem, de könyörgöm értsen abból, hogy nem követelhet ki olyan dolgokat, amelyek az én magánügyeim. Azt is megértem, hogy azért ilyen, mert már csalták, de ettől még nem követelhet rajtam ilyenenek. Ha épp nem sírt, hanem hűvösen sértődött meg, csenddel vert napokig, azt is nehezen éltem meg, mert úgy éreztem, csak akkor lehet vége rendesen a dolognak, ha eldobom saját magam és alárendelem magam.

Más jellegű témákon is előjött már ilyen viselkedés. Programunk volt, és kitalálta, hogy kifejezetten egy bizonyos ponton szeretné kicsit nézegetni a Dunát. Nade ahhoz képest, ahol voltunk, közlekedésben egy rémálom volt, ezért nemet mondtam, hogy majd máskor, vagy menjünk máshol le a Dunához. Ő erre rögtön sírt, hogy neki ez fontos, miért nem vagyok lovagias, minek van jogsim és kocsim, ha még ennyit se tudok. Már levegőt nem vett, és ordibált nekem vezetés közben, hogy álljak félre azonnal a város közepén, mert ő rosszul van. Nem tudtam félreállni, ő erre nyitogatta menet közben az ajtót. Ettől én is üvöltöttem már vele és be is zártam utána belülről. Itthon óriási veszekedés lett ebből, és a végén én szakítottam.

De persze lehordott mindennek, hogy rosszabb vagyok, mint az exe, vérbeli, gyakorló pszichopata vagyok, elveszek tőle lelkileg mindent ami egy kapcsolatban járna neki és szadista is vagyok, mert bezártam a kocsiba és ez szerinte fenyegetés volt, hogy megtehetek vele bármit.

A kérdésem az lenne, hogy létezik, hogy nekem valami súlyos vakságom van magamra és tényleg ennyire bántok egy embert? Én nem érzem így, és soha nem tudtam azt érezni, hogy én lennék a hibás azért, mert fullad, sír, rosszul van, csak én is meg vagyok már törve és mindig motoszkál a fejemben, hogy mi van, ha teljesen másik világban élünk szinte és az akaratomon kívül tönkretettem egy másik embert.

Volt már előtte is komoly kapcsolatom, és soha nem volt részem hasonlóban.

Esetleg ha tudnátok jókat kérdezni, és rámutatni valamire, amivel nem vagyok tisztában, az jól esne.

dec. 12. 21:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nő súlyosan beteg. A saját frusztrációit vetíti a környezetre, mindenkire fogja, akivel kapcsolatba kerül. Magával nincs kibékülve, ezért másoktól várja, hogy adják meg neki azt a plusz figyelmet, türelmet, szeretetet, amit ő se képes magának. Mindegyik kapcsolata ilyen lesz.
dec. 12. 21:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ennyire kontrollált örülj, hogy vége és nem te vagy a hibás hanem ő.
dec. 12. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Nárcisztikus. El akarja hitetni veled, hogy te vagy a rossz, ő az áldozat. Soha többé ne kerülj vele kapcsolatba. Az ilyenek megpróbálkoznak, kedves arcukat mutatják egy darabig, manipulálnak, aztán ugyanúgy folytatódik minden, mint azelőtt.
dec. 12. 21:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Tökre vicces, mert szerinte pont én vagyok nárcisztikus, sőt, pszichopata is...
dec. 12. 21:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Rá kell hagyni, úgyse fogja érteni mi a baj vele.

N 32

dec. 12. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 Pont ez a fegyverük a nárcisztikusoknak. Leépíteni az önbizalmadat ilyen szövegekkel. Hogy elhidd, hogy te vagy a rossz és úgyse kellenél másnak, úgyse viselne el téged más.
dec. 12. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mint nő írom neked, hogy ha jót akarsz magadnak,vàgj el vele minden,de szó szerint MINDEN kommunikációs csatornát,soha többé szóba se àllj vele!!!...

Te is érzed,hogy amit művelt,az nem normális,ahogyan ő maga sem.Óriàsi szüksége volna egy jó szakemberre,de természetesen mindig te leszel a szemét,ő pedig ölbe tett kézzel fogja várni az igazit.

Nekem van ilyen közeli ismerősöm,aki azon kiakadt,ha a pasija nem rögtön,hanem X idő múlva hívta vissza,mert dolga volt otthon,azon is,ha egy szívecskét elhagyott egy mondatból,dühkitörései voltak, őrjöngött,ha valami nem a szàjíze szerint történt.Ezért mondom neked,szerintem ez életed legjobb döntése,ha

dec. 12. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

*hacsak nem kér segítséget, viszont azt nem fog.

Szóval, felejtős a sztori.

Azt meg sem említem, mennyire óvodàs amúgy a làny,ilyen viselkedés mellett.

dec. 12. 21:57
 9/10 anonim ***** válasza:

figyelj, eleve az hogy feltetted a kérdést, hogy te vagy e a hibás, feltételezem van önreflexiód és te magadban is elbizonytalanodtál Nyilván nem ismerjük a teljes sztorit de minden igaz, nem, nem oké hogy a csajod kontrollmániás, saját belső feszültségéből fakad, reflektort akar maga köré, el akar marni mindentől és mindenkitől hogy az időd 100%át vele töltsd és elhidd x idő után hogy márpedig ez a normális. Hát nem az.

Ha megnyugtat, nekem csávóval volt hasonló, igaz hogy ő nem tiltott senkitől, de abba nagyon alantas módon beleugatott, hogy kéne kinézzek: legyen seggig érő hajam, kéne járnom edzeni, folyamatosan bsztatott hogy kövérebb lettem, inkább legyek kerekesszékes mint kövér.

Bazi látens és toxic mód csinálta, kezdte velem elhitetni hogy valid amit mond, de közben én se papucsoltam be, folyamat veszekedtünk, már ÉN MAGAM is láttam olyan oldalam, hogy jézus mi??

Közben meg ezeket a másik ember provokálja ki, hiszen nem papucsolsz be, mert ki akarsz állni magadért.

Én is otthagytam őt, ment a manipuláció sokadjára is, de hidd el, keserves éveket spóroltál meg magadnak hogy kidobtad a csipogó csajt.

tegnap 21:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Az biztos hogy traumakötésben van az exével. Szerintem azért akarta ott nézni a Dunát is mert valami élménye volt ott. Akkor is őt hozta fel amikor azt mondta rosszabb vagy mint ő. Szerintem nárcisztikus aki egy még nagyobb nárcisztikussal volt kapcsolatban, kezelhetetlen az ilyen.
ma 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!