Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Sokéves kapcsolatot hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokéves kapcsolatot hogy fejeznél be?

Figyelt kérdés
Mennyire kezdenél magyarázkodni
tegnap 21:40
 1/9 A kérdező kommentje:
Mennyire kérdőjeleznéd meg a saját érzédeid vagy azok jogosságát
tegnap 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

Csak is kizárólag egyenesen gyorsan nem néznék vissza többé.

Munkába menekülnék első körben.

Adnék magamnak időt új kapcsolat előtt.

tegnap 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Mi 10 év után egy két hétig tartó beszélgetéssel zártuk le a kapcsolatot. Kijött mindkettőnkből minden, amit 10 évig a szőnyeg alá söpörtünk.
tegnap 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Írnék egy listát ami 200 pontból állna, ahol felsorolom ami a 10 év alatt boldogtalanná tett.
tegnap 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Ilyenkor már mindkét fél érzi, hogy vége. Csak arra várnak, hogy a másik mondja ki. Ezért is felesleges elkezdeni magyarázkodni. Pontosan tudjátok ti mindketten, hogy mi vezetett idáig.
tegnap 22:17
 6/9 A kérdező kommentje:
5ös ez lehet így van. De mégse lehet úgy hogy vége számítok. Ennyi menj el
tegnap 23:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor használd a sablonokat.

Sokat gondolkodtam az utóbbi időben, hogy merre tart a kapcsolatunk, és úgy érzem, hogy ezt már nem tudjuk helyrehozni. Boldogtalanok vagyunk mindketten. Én nem szeretném így leélni az életem, jobb lenne ha még most elengednénk egymást, amíg békésen tudunk szakítani.

Ennyi, pont elég.

ma 02:38
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Csomagolás, ajtón kilépés szavak nélkül. Ha addig nem ment a megbeszélés a végén se fog menni.
ma 05:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Gondolom, hohy már többször jelezted, hogy mi zavar, és nem történt javulás? Szerintem érdemes elmondani, hogy ezért meg azért. Hogy ne hagyjuk a másikat kérdések között, mert úgy sokkal nehezebb feldolgozni.
ma 07:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!