Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért én vagyok az ügyeletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én vagyok az ügyeletes szemét azért, mert egyszer visszaütöttem már?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel már rossz volt a kapcsolatunk pár hónapja, sokat veszekedtünk. Sokszor próbáltam rendezni és megbeszélni a dolgokat. Sajnos nem sokra jutottunk. Mindig jobb volt egy időre, de kezdődött megint. Pénteken áthívott, hogy aludjak nála, de megint csak a veszekedés ment. Odáig romlott már az egész, hogy felpofozott engem. Mivel emúlt éjfél és nem kocsival voltam, nem akartam elmenni, ezért bekucorodtam a fal felé és nem terveztem hozzá szólni reggelig. Ő ezt nem nézte jó szemmel, folyamatosan mondta-mondta-mondta a magáét, követelte, hogy válaszoljak, de nem válaszoltam. Egy idő után megelégelte, teli talppal derékon rúgott és úgy ordított rám, hogy válaszoljak azonnal. Mondtam, hogy nem érdekel, nem fogok, hagyjon békén, erre megint rúgdosott ugyanúgy. Ez volt már az a pont, hogy összecuccoltam, nem érdekelt, hogy éjszaka van, inkább gyalogolok haza 2-3 órát. Megmondtam neki, és azt is, hogy elhagyom, mert tűrhetetlen már amit csinál. Nem akart hagyni menni, beállt az ajtóba, dobhártya szakítóan sírt, ölelni próbált, könyörgött. Lefejtettem magamról, és kértem utóljára, hogy hagyjon békén. De ő megint viselkedést váltott, sipítozva jött az újabb dühroham, hogy én mit lökdösöm amikor ő ölelget, és ekkor tiszta erőből belerúgott a térdembe és ezzel párhuzamosan két kézzel ütlegelte az arcomat, majd széttépte a hajamat. Nekem itt fogyott el a türelmem. Sajnos vagy nem, de lekevertem már neki egy rendeset és arrébb is ráncigáltam az ajtóból, amitől megbotlott és a falnak esett kicsit, és végre elmentem onnan.

Csak azóta még jobban áll a pokol, mint eddig bármikor. A lány nem ír nekem, nem keres, ellenben rám eresztette az apját, egy fiúbarátját és egy barátnőjét is, ők folyamatosan írnak. Hogy ha én nem megyek oda az apja és a fiúbarátja jelenlétében bocsánatot kérni + elfogadni egy taslit az apjától, akkor feljelentenek a rendőrségen, és simán elintézik, hogy ne ússzam meg. Hiába mondom, miket csinált, hogyan rúgott, nem hisznek nekem, mert a csaj csak pár pofont ismert be, és ahhoz úgy állnak hozzá, hogy nehogy már férfi létemre attól taccson legyek és ne tudjam megoldani anélkül, hogy akkorát beverek neki, hogy vérezzen az orra és nekiessen a falnak az életét kockára téve. Meg hát nyilván pofonok is azért voltak, mert én lelkileg kicsináltam, kifosztottam érzelmileg, bántottam, megaláztam, tönkretettem. Ő igen is egy szelíd, értelmes kis könyvmoly lány, aki soha nem bántott senkit és senkinek nem volt vele problémája, egy hangos szava nem volt, milyen érdekes, hogy mellettem ilyen, kizárólag velem. És nem egy agresszív rúgdosó képét festi a lány aki annyira zokog hogy leesik a földre és levegőt se kap. Ők ismerik mint a tenyerüket szóval ne is kíséreljem meg mocskolni előttük.

A barátnője meg kisregényekben magyarázza, hogy nem ugyanaz, ha férfi és nő üt, szégyelljem magam és egyszer meg fogok ölni egy nőt vagy gyereket, pedig nem is válaszolok neki.

Hogyan érjem el, hogy leszálljanak végre rólam és miért én vagyok a rohadék? A lány hónapok óta kiabál rendszeresen veszekedésnél és a pénteki veszekedést megelőző héten még tárgyakat is tört. Tudom, hogy hülye vagyok, és nem szakítottam már akkor. Nagyon sokat tűrtem neki, csak volt egy bizonyos határ. Nem kiabáltam vissza neki, próbáltam nyugodt maradni, de a követelőzéseinek nem tettem teljesen eleget, nem tagadtam meg magam.

dec. 9. 15:47
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mész ők mennek, vagy megvernek.es és úgyis muszáj lesz rendőrséghez fordulni.
dec. 9. 16:27
 12/34 anonim ***** válasza:
0%

Pedig lúzer vagy. Férfi és nő között pedig szakadék van erőviszonyok terén. Aki megüt egy nőt, ráadásul úgy, hogy vérezzen és életveszélyesen csattanjon a falnak, az nem férfi. Nem nevezhető arányos önvédelemnek! Vagy nem ment másképp, mert gyenge és lúzer vagy vagy pedig ment volna, de nem szándékoztad emberségesen élni az erőfölényeddel!

Ez csak a jogi oldala. De ott van az is, hogy láttam már sokat az életben, tudom mikre képesek a férfiak.Megszámolni se tudom, hány meg hány olyan esetet láttam, amikor a férfi előadta, hogy a nő egy rikácsoló szörnyeteg, és ő a nyugis és a jó ember. Közben nyugisan, halk szavakkal manipulálta, facsarta a nőt, kiforgatta, amiket mondott, megalázta nőiességében, lehúzta, csalta. A verbális agresszió is gyakori és sokkal jellemzőbb férfiakra. Ha pofozkodó nőt ismertem, akkor mindig családozás, lekurvázás előzte meg a pofont. Olyat is láttam, akinél még köpött is rá a férfi, vagy szexuális kényszerítésről volt szó! Nagyon nem ugyanaz ez a dolog férfinál és nőnél! A férfi a bántalmazás részeként üt, hogy azzal is fenyegessen, kontrollt gyakoroljon, és saját magának nincs önuralma, a nő pedig akkor üt, ha teljesen meghalt már lelke.

dec. 9. 16:28
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, de azért ne adjuk már elő, hogy minden nő áldozat és a férfi is biztos bántalmazta vagy így vagy úgy, mert különben egy nő soha... de. Bizony a nők is.
dec. 9. 16:31
 14/34 A kérdező kommentje:

Nem roma család. Erősen el van tájolva, aki azt hiszi, ilyesmi csak romáknál fordul elő. Apuci simán csak elhiszi, hogy a kislánya egy szégyellős, érzékeny, cuki kis könyvmoly. Fingja nincs, mit csinál zárt ajtók mögött. Pont úgy lett nevelve, hogy neki mindig igaza van, ő aranyos, és ha szemét, akkor az a másik hibája.

A térdem fáj még mindig, de nem tudom, 8 napon túl gyógyuló-e a sérülés.

dec. 9. 16:31
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

2

Mindegy mit mondott. Akármit is, nem jogosít fel senkit a pofozásra és rugdosásra.

Kérdező, előzd meg őket és tegyélk te feljelentést: mozgásszabadság korlátozása, zaklatás.

dec. 9. 16:33
 16/34 anonim ***** válasza:
0%

Nincs mit szépíteni, nem vagy férfi.

Akinek ilyen nője van, az egy lúzer. Inkább lennék egyedül, mint hogy az ágyon kuporogjak, miközben ordít velem a nőm és rugdal.

Akivel ezt csinálja a nője, az egy lúzer.

Aki megüt, vagy falhoz vág egy nőt, még ha ilyen idióta is a nő, az egy lúzer.

dec. 9. 16:34
 17/34 anonim ***** válasza:
86%

Szóval ha szar a kapcsolat akkor köveletőzni kell, meg pofozni a férfit, kiabálni rá, el hordani, hogy tegyen neki eleget, értem. Ahelyett inkább szakítana normális ember. De mivel agybeteg a lány így inkább megrugdosta és amúgy kapott érte egy pofont ami miatt beütötte magát. Jól van az neki, megérdemli. Nem kéne férfit ütni csak azért mert nőnemű.

dec. 9. 16:35
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Lényegtelen, mi hány napon belül gyógyuló. Vetess látleletet, míg el nem múlik, míg nem lesz nyoma, mert akkor már cseszheted.
dec. 9. 16:37
 19/34 anonim ***** válasza:
87%

"A lány hónapok óta kiabál rendszeresen veszekedésnél és a pénteki veszekedést megelőző héten még tárgyakat is tört."

Velem egyszer kiabálna, másodikra már csak a lábam nyomának a földön.

Otthagytam volna a pics4ba, nem hogy hónapokig hallgassam. 🤣

dec. 9. 16:39
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha 8 napon túl sérülő, az az ügyetek kapcsán még szerencsésebb is lenne. Az egy fokkal erősebb büntetési tétel, mint a 8 napon túl gyógyuló. Feltétlen vetess látleletet! Én nem feltétlen jelenteném fel egyből, hanem első körben beszélnék velük hogy van látlelet a sérülésekről, és ha nem állnak le a további szarakodásokkal, akkor megy a feljelentés. Aztán döntsenek aszerint.

De a látleletet mindenképp vetesd le, mert ezek fognak téged erőszakkal vádolni, holott fordítva történt az egész. Szóval maradjon csak meg a hivatalos nyoma, hogy mi történt.

dec. 9. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!