Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsony előtt szakítás ?
Nincs már köztünk az a nagy szeretet amúgy és azon kívül hogy úgymond jól élünk igazából már semmi nem tart minket össze. Mindennap de mindennap drogozik (nálam ez sem volt egy ideig probléma) de most már szerintem túl lépett egy határt..rengeteg pénzt költ el erre meg amúgy is olyan barátai vannak hogy inkább nem mondok semmit..mindegyikre egy 10 év börtön rá férne.
Meg is csal amúgy de nem mondja el..tudom is hogy kivel ez sem érdekel már de az hogy nem mondja el na az idegesítő.
Egyébként jó társ nem agresszív nem is bánt nem is féltékenykedik. Úgymond szabad életem van..de szó szerint elmegyünk egymás mellett. Ha itthon van nem is nagyon csinál semmit játszik és kész.
Dolgoznia nem kell gazdag családja van és hát ő is megoldja magának a dolgokat. Teljessen mindegy én kötődök még hozzá de szerintem ez halott.
Most karácsony környéken pont hagyjam el? Mert amúgy sajnálom is mert nincs valami jó lelki állapotban. Csöndes elvonul stb de 1 évet voltam vele és teljesen megváltozott. 25 éves vagyok ő 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!