Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Karácsony előtt szakítás ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karácsony előtt szakítás ?

Figyelt kérdés

Nincs már köztünk az a nagy szeretet amúgy és azon kívül hogy úgymond jól élünk igazából már semmi nem tart minket össze. Mindennap de mindennap drogozik (nálam ez sem volt egy ideig probléma) de most már szerintem túl lépett egy határt..rengeteg pénzt költ el erre meg amúgy is olyan barátai vannak hogy inkább nem mondok semmit..mindegyikre egy 10 év börtön rá férne.

Meg is csal amúgy de nem mondja el..tudom is hogy kivel ez sem érdekel már de az hogy nem mondja el na az idegesítő.

Egyébként jó társ nem agresszív nem is bánt nem is féltékenykedik. Úgymond szabad életem van..de szó szerint elmegyünk egymás mellett. Ha itthon van nem is nagyon csinál semmit játszik és kész.

Dolgoznia nem kell gazdag családja van és hát ő is megoldja magának a dolgokat. Teljessen mindegy én kötődök még hozzá de szerintem ez halott.

Most karácsony környéken pont hagyjam el? Mert amúgy sajnálom is mert nincs valami jó lelki állapotban. Csöndes elvonul stb de 1 évet voltam vele és teljesen megváltozott. 25 éves vagyok ő 32

dec. 6. 10:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Jó buta vagy (voltál eddig).

Persze, hogy vége.Azonnal!

Sok sikert!!!

👍👍👍

dec. 6. 10:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szakíts, amikor TE úgy érzed. Szerintem már eddig is túl sokáig maradtál. Az már oly mindegy, hogy karácsony előtt vagy után.
dec. 6. 10:56
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

"Mindennap de mindennap drogozik (nálam ez sem volt egy ideig probléma) de most már szerintem túl lépett egy határt.."

Fasza, hogy téged soha nem zavart a drog csak most mivel mindennap csinálja. Istenem, de gáz vagy vele együtt.

Szakíts és menj el okvetlen pszichológushoz mert óriási tré, hogy téged a drogok egyéb dolgok mellett nem zavartak eddig a pillanatig.

dec. 6. 11:12
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Jóvan, lehet, hogy jót dugtak mindíg!🤪
dec. 6. 11:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maradjatok együtt! Addig se foglaltok le 2 normális embert. Úgyis kevés van belőlük.
dec. 6. 11:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én direkt ünnepek után szakítottam egyszer, mert december 21-én döntöttem el, hogy vége, de a karácsony, évforduló és szilveszter miatt arrébb tettem az időpontot. A szilveszter miatt leginkább, mert a barátaimmal nem akartam kib.aszni, az egyikük csak a buli miatt jött külföldről haza. Már ott borzalmasan szar volt a hangulat, egymáshoz sem szóltunk, pár nappal később kidobtam.

De egy ilyen drogost bassz ki azonnal szerintem :D

dec. 6. 12:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell sajnálni rajta, amikor punci mindig van alatta mert szanaszét csal, állandóan tudatmódosult állapotban van mert eldrogozza az életét és teljesen szarik rád, csak te ezt úgy adod elő, hogy "szabad" vagy mert nem féltékeny.

Persze, hogy nem féltékeny, mert leszarja mit csinálsz.

Mit kell ezen gondolkodni?

Lépj le , még fiatal vagy, tudsz normális pasit találni, csak esetleg a legközelebbi pasi választásnál tedd fel magasabbra a lécet, mert az is elég gáz, hogy jó sokáig nem zavart az, hogy mindennap drogozik.

dec. 6. 12:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"Dolgoznia nem kell gazdag családja van"

Létezik ilyen 32 éves ember, akit a szülei pénzelnek csak hogy nyugodtan drogozhasson?

😮

dec. 6. 17:39
 9/11 anonim ***** válasza:
72%
Legalább húzd le egy csomó lóvéval, mielőtt lelépsz és gyere hozzám!
dec. 6. 17:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Holnap megmondod hogy "szakítok". Ennyi. Semmi köze a karácsonyhoz.
dec. 6. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!