Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem miért fáj ennyire?
6 hónapja, hogy nem vagyunk együtt,és hogy nem tudok róla semmit és azóta is gyakran gondolok rá.
Hogyan tudnám végleg el felejteni?
Ő már elfelejtett és túl van rajtam, még akkor is éreztem mikor még velem volt bár az utolsó hónapokat már nem mondanám kapcsolatnak mert nem figyelt rám, nem is szeretett már de egyszer sem mondta.
Én kezdeményeztem a szakítást mert nem tudtam olyan párral lenni aki figyelmen kívül hagy.
Tudom, hogy jó döntés volt de mégis rosszul érzem magam miatta mert ő volt az első nagy szerelmem.
Nem tudom, hogy valaha is akár el tudnám e felejteni végleg még ha ő igen is
Első időszak sokaknak pocsék.
Főleg akiknek...nincs baráti társaság, nem köti le a munka, nincsenek programjaik kikapcsolódási lehetőségük, akik egész nap otthon ülnek van idő gondolkodni...
ÉS akik nehezebben ismerkednek meg új emberekkel.
Egyébként elfelejteni senkit sem lehet teljesen, nincs reset se törlés az agyban.
Csak egyre kevesebbet és kevesebbet lehet gondolni rá...aztán már lehet h csak évente 2x jut eszedbe....
De ha túl sok azaz időd amit a semmivel töltesz úgy nehéz lesz.
Mert a szerelem egy drog és ha eljön az idő, immunissá válunk...
Hallgass sok zenét és menj a természetbe, keress fizikai és szellemi aktivitást, ami lefoglal és eltereli a figyelmed!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!