Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megcsal a párom, de nem opció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a párom, de nem opció a különköltözés?

Figyelt kérdés
Nagyon röviden taglalom a helyzetünket, 30-as pár vagyunk, mindketten dolgozunk albérletben élünk. (Ismerőse révén, olcsón) A munkánk ide köt, ezért nem opció kis időre is hazaköltözni. Viszont azzal nem akarom szembesíteni, hogy tudok az egészről. Úgy vagyok vele, hogy kicsit várok még ameddig tudok intézni magamnak szobát, szállást, albit és csak aztán lenne vége a dolgoknak. Mivel ha nem így teszek akkor azonnal mennem kell valahova. Ti mit tennétek a helyemben?
nov. 14. 09:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ha a kolléganője tud valamit, lehet, hogy ő is várja a reakciódat.
nov. 14. 11:05
 12/26 anonim ***** válasza:
A "párod" háta mögött beszélsz mással róla, és nem szembesíted a kérdéseddel? Akkor már nem lehet sok közötök egymáshoz.
nov. 14. 11:07
 13/26 A kérdező kommentje:
Velem jól bánt, amúgy a kolléganő max azt várja h ide költözhessen.
nov. 14. 11:07
 14/26 anonim ***** válasza:
A kolléganő a szerető és az informátor is egy személyben?
nov. 14. 11:18
 15/26 A kérdező kommentje:
nem tőle tudom
nov. 14. 11:19
 16/26 anonim ***** válasza:
Remélem megtéped a drága kolléganőt, azt elmegy a kedve a pasidtól.:P
nov. 14. 11:21
 17/26 anonim ***** válasza:

A Barátoddal beszélj, és azt nézd, hogy neked mi a jó vele vagy nélküle, és ne azt, hogy ki szeretne beköltözni.

Kár, hogy nem mondod el egyértelműen a sztorit, kezd egy kicsit sok szereplő lenni benne.

nov. 14. 11:24
 18/26 A kérdező kommentje:
17 vagyok én, a párom és a kolléganő akivel csal. Nekem lenne szállásom pár nap múlva, és gondoltam akkor szembesítem vele őt, és lépek is.
nov. 14. 11:27
 19/26 anonim ***** válasza:

+ egy informátor, aki persze jóakaró.

Mire vársz? MA beszélj a pároddal.

A kérdésedben nem mondtad, hogy pár nap múlva mehetsz valahova.

Értem én, hogy most össze vagy zavarodva, és nehéz neked.

A kettőtök dolgát rendezd minél előbb, mondanám, hogy nagyon sürgősen.

MA.

nov. 14. 11:36
 20/26 A kérdező kommentje:
19 van hova, de lehet nem részleteztem azt, hogy ettől a kedves nőtől egy kis covidkát hazahozott nekem a párom, és most itthon fetrengünk vele, vagyis vagy betegek vunk. És ahova megyek szobába, őket addig nem akarom fertőzni, erre meg is kértek.
nov. 14. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!