Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlott a különköltözés nálatok?
6 éve élünk együtt, nem közös az ingatlan, gyerek nincs.
Nem vesztünk össze, csak nem működik már jól az egész. Nem tudja, hogy már konkrét terveket szövögetek az elköltözésre.
Testvérem most repül ki, tudnék menni a szüleim házába az emeletre, ők pedig a földszintre költöznének, amíg össze nem szedem magam.
Reménykedem, hogy békésen el tudunk válni. Van erre esély?
Leültem a párommal, mondtam neki, hogy nagyon sajnálom, de nem működik. Ő is érezte, és tudta ezt. Együtt sírtunk egyet, mert azért szerettük egymást, de tényleg nem volt "AZ" a valami, amit szerettünk volna.
Segített új albérletet keresni, és átköltözni is.
Lehet ezt kulturáltan, ha mind a ketten képesek vagytok rá, tisztelitek a másikat és a másik félnek sincsenek már mély érzései.
Még egyetemista voltam, amikor 4 év együttélés után szakítottunk. Albérletben éltünk, onnan költöztem haza a szüleimhez a nyári időszakra, majd ősztöl egy szobát vettem ki, és most ott élek, azt fenn tudom tartani egyedül, és a munkahelyemhez is közel van.
Nálunk békésen zajlott a szétválás, a volt barátom segített összepakolni és hazaköltözni, de azóta nem beszéltünk.
Nálunk nem sikerült békésen. Este elment, elvileg csak egy órára, én meg hajnali egykor meguntam a várakozást. Ez volt az utolsó csepp. Pont a kapcsolatunkról akartam beszélni vele, ezért vártam ébren.
Hajnalra összeoakoltam, beraktam mindent a kocsiba, és elhúztam, mielőtt hazaért.
#6 jó sok cuccod lehetett ha ennyi idő alatt összepakoltál 😅
Elraktad a kis párnádat?
Ha nincs gyerek, házasság, napokon belül szét lehet költözni.
Nem egyszerű az sem, de jóval könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!