Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit lehet tenni,ha az exünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni,ha az exünk ugyan úgy hiányzik sokszor,mint 9 hónappal ezelőtt?

Figyelt kérdés
Én vagyok a férfi ,és ő hagyott el 10 hónapja, hirtelen.Nem tagadom ,néha a mai napig sirás jön rám,ahogy most is, azért írtam ezt a kérdést.Az okokat nem tudom, azért is nehéz elfogadni,hogy vége,mert semmi olyan nem történt, amit ne lehetett volna helyre hozni.Jó voltam hozzá,jó volt vele az élet,igaz nekem is vannak hibáim,de szerettem és ki is mutattam.Persze kisebb viták néha voltak, de hát hol nincs.Ismerkedem már, többen is akarnak tőlem valamit,van akivel alakulgat is a dolog,de még mindig ott van a fejemben,lelkembe.Mit tegyek hogy ne legyen sokszor ilyen fájdalmas?
nov. 2. 21:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Annyit akartam még írni, hogy nála, amikor vele együtt voltam, valahogy a lelkem nyugodt volt, olyan érzés mint amikor megérkezel és jó helyen vagy.Senki nem tudta nekem ezt nyújtani eddig.
nov. 2. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:
nov. 2. 21:30
 3/6 A kérdező kommentje:

ma 21:30

Igaz nem az én kérdésem,de valóban nekem se ártana egy pszichológus,csak iszonyatosan drága manapság.

nov. 2. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Miért nem próbáljátok meg újra?Szereted harcolj érte!Lehet ,hogy valamire várt ami nem történt meg?Ok nélkül nem hagynak el senkit.
nov. 2. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:
44%
Hát próbáld lefoglalni magad HASZNOS dolgokkal és ha sírni kell sírd ki magad nyugodtan. 9 hónap még elfogadható időszak, de el kell engedni őt. Arra kell gondolni, hogy hiába érzed, hogy mellette milyen jó volt nem igaz hiszen vége. A realitás talaján maradj, ne a tagadási fázisban ragadj mert magadnak ártasz vele.
nov. 2. 22:10
 6/6 anonim ***** válasza:
65%
Az én exem is biztos azt hajtogatja a mai napig saját magának, hogy ő sem érti miért történt. Ez az ő valósága, mivel felelősséget vállalni képtelen. Nyilván nehéz lehet azt beismerni, hogy ő egy megrögzött hazudozó. Teljesen torz képe van önmagáról sajnos. Azt gondolja, hogy a világ ellene van, és minden csak úgy történik vele. Őt mindenki elhagyja, eldobja, kihasználja. Pszichológiai eset sajnos. Pedig tényleg szerettem, valahol talán mindig fogom. De magamat jobban, ezért semmi keresnivalóm egy labilis ember mellett, aki nem tud magán segíteni. Szomorú.
nov. 2. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!