Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszi le az eljegyzésünkről készült posztját?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja szakított velem a menyasszonyom és nekem kellemetlen, hogy nem szedi le az eljegyzős posztot amit kirakott. Nem tudom miért csinálja, de több ember kérdezte tőlem, hogy együtt vagyunk e még, próbálok túllépni rajta, új kapcsolatot keresni, de nagyon nehéz úgy, hogy lépten nyomon a közös ismerőseink azthiszik meg csalom. Az nem opció, hogy ne használná/ ne érdekelné a közösségi média. Mindennap órákat tölt vele. Miért csinálhatja ezt? Neki nem kellemetlen, hogy ha valaki megnézi olyam mintha együtt lennénk?okt. 31. 09:18
1/11 anonim válasza:
Írtál neki, hogy szedje le? Vagy jelentetted a fb-nak?
Ha ő szakított, akkor értelmetlen hogy kint legyen a poszt, vagy közös kép.
2/11 anonim válasza:
Az én exem hamarabb levette, minthogy szakított volna 😂😂
3/11 anonim válasza:
Egovoost higy odáig meg vissza vannak érte a pasik es reklámozza magát milyen jó nő lehet.
5/11 A kérdező kommentje:
Igen, kértem őt. Főleg, hogy kiderült, hogy megcsalt az egyik munkatársával akivel azóta is együtt vannak…
okt. 31. 10:01
7/11 anonim válasza:
Az egoja miatt. Imponaljon vele az uj csavonak
10/11 A kérdező kommentje:
Igen levettem. Mivel nem vagyunk már együtt. Nem értem miért kell ezért könyörögni kb.
okt. 31. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!