Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Min múlik, hogy visszajön e ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min múlik, hogy visszajön e ?

Figyelt kérdés

Igazából voltak vitáink néha a konfliktus kezelése kimerült annyiba néhány órára letiltott stb megbeszéltük most pont 2-3 napja hogy nem beszélünk és én szeretnék vele de mindenhonnan leignorált most csendben vagyok nem akarom görcsösen se megfojtani az érzéseimmel de vele szeretnék lenni.

Maradjak és vagy visszajön vagy nem éd hagyjam ?

okt. 28. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Hagyd. Oszinten, mi ertelme ennek ? Szerinted ez romantikus? Legyel olyannal, akivel nincs vita meg ilyen gyerekes letiltogatas…
okt. 28. 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tini rovat. Nekem már nem lenne türelmem ezekhez a játszmákhoz.
okt. 28. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne arra koncentrálj, hogy visszajöjjön, hanem ami nem működik engedd el. Tönkre fogsz menni, ha görcsösen ragaszkodsz.
okt. 28. 12:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolathoz két ember kell, tök mindegy hogy te mit akarsz, ha ő már nem szeretne veled lenni, gondolom a tiltás ezt jelenti, akkor hagyd őt békén. Próbálj túl lépni rajta, ez a görcsös ragaszkodás semmi jóra nem vezet.
okt. 28. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!