Miért jöhetett vissza megint a gomba? Annyira félek, hogy úgy járok, mint néhány ismerősöm akiknek, ha el is múlik a gomba visszajön pár hét után= ( ( (
Fordíts fokozott figyelmet a megelőzésre! Átérzem a helyzeted, én is hajlamos vagyok rá. Most egy csomó mindenre figyelek, így csak ritkán jön elő. Ilyenek vannak, hogy csak pamutbugyit szabad hordani, a nadrág is legyen pamut. Harisnyát csak akkor vegyél, ha nagyon fontos. Cicanacit is mellőzd. A legjobb, ha beszerzel egy harisnyatartót és olyan harisnyákat hordasz, vagy combfixet (csak az drága, a harisnyatartós harisnya kb. ugyanannyi, mint a harisnyanadrág, és megfelelő tartóval kimondottan szexi). Otthon ha nem muszáj, ne is hordj bugyit. Fürdés után alaposan töröld meg a veszélyeztetett részt, ajánlott kis törölközőket beszerezni, amit naponta váltasz, és minimum 60 fokon moshatók.
Lehetőleg mellőzd az élesztős ételeket. Satöbbi, satöbbi. Persze ez mind nem garancia arra, hogy nem fog kialakulni megint, de el lehet érni velük, hogy csak 1-2-3 évente egyszer jöjjön elő, ami meg kibírható.
Nekem is sokat segített, hogy felhagytam a teljes borotválással. És tényleg: főzhető pamutbugyi, műszálas cuccok kerülése, csak olyat, ami légáteresztő - mondjuk a betéteket is jól meg kell választani, hogy amikor megvan, akkor is biztosított legyen egy kis szellőzés. Élesztő, kék-meg egyéb penészes sajtok kerülése...
És ugye alap, hogy a párodat is kezelni kell.
07:03
Én is azt hittem, hogy okos vagyok, de kezdem megérteni, hogy az a szőr nem véletlenül van ott.
Úgyhogy elkezdtem csak a bikinivonalat teljesen szőrteleníteni, a többi meg fazonra igazítva, kb 1 centisre rövidítve ott van. Kipróbáltam többször is, hogy pár hónappal az után, hogy teljesen rendbejöttem, újra leszedtem és mindig visszajött. Most már 2 éve így csinálom, és hogy lekopogjam, gombának nyoma sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!