Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszom ha összejött az exemmel?
Két éve volt egy kapcsolatom. Borzasztóan szerettem a srácot, de ő még az első évfordulónk előtt szakított velem, mondván mindent megtett, de nem szeret igazán.. Teljesen összetörtem.
A kapcsolatunk alatt bekerültem a baráti társaságába, ahol nagyon jóban lettem az egyik barátnőjével. Mondhatni legjobb barátnők lettünk. Ott volt a kapcsolat alatt is és neki sírtam el a bánatomat a szakítás után. Mindenben támogatott. Majd villámcsapásként ért, hogy év elején összejött az exemmel.. Borzasztó nagyot csalódtam benne. Tudta, hogy a mai napig nem tudok túllépni a srácon, mégis széttette neki a lábát.. Azóta nem beszélek vele. Tudom, hogy már rég történt a szakításunk, de ez annyira fáj, feltépte a sebeket.
Két éve vége és még egy évig se volt veled, de te még mindig rajta picsogsz.
A nyavolya venne téged figyelembe.
100%-an biztos vagyok benne, hogy fordított esetben te sem nézted volna a barátnőd. Ahhoz te túlságosan is önző vagy.
Tehát rá mutogatni egy fiú miatt akinek nem kellettél nem illik.
Magadból csinálsz hülyét. Beszél rólad a társaság milyen gyerekes és egoista vagy.
De én tőlem nyugodtan sajnáld magad tovább.
Mindenki éli az életét csak te vagy leragadva.
Szánalmas már meg se haragudj...
Az a lány sose volt a te barátnőd, lelkitársad. Simán kinézem belőle, hogy tetszett neki a srác, ezért érdekből összebarátkozott veled, hátha így közelebb kerül hozzá.
Engedd el mindkettőt. Undorítóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!