Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszom ha összejött az exemmel?
Két éve volt egy kapcsolatom. Borzasztóan szerettem a srácot, de ő még az első évfordulónk előtt szakított velem, mondván mindent megtett, de nem szeret igazán.. Teljesen összetörtem.
A kapcsolatunk alatt bekerültem a baráti társaságába, ahol nagyon jóban lettem az egyik barátnőjével. Mondhatni legjobb barátnők lettünk. Ott volt a kapcsolat alatt is és neki sírtam el a bánatomat a szakítás után. Mindenben támogatott. Majd villámcsapásként ért, hogy év elején összejött az exemmel.. Borzasztó nagyot csalódtam benne. Tudta, hogy a mai napig nem tudok túllépni a srácon, mégis széttette neki a lábát.. Azóta nem beszélek vele. Tudom, hogy már rég történt a szakításunk, de ez annyira fáj, feltépte a sebeket.
3-as tudom nagyon jól, de ha őszinte akarok lenni mindketten hiányoznak. 😔
A barátaik azzal jöttek nekem, hogy az nem úgy volt, ezek szerint én még sosem voltam szerelmes, mert nem tudom milyen mikor nem tudsz nemet mondani. Meg azt hallottam, hogy őt a tenyerén hordozza és mindent megad neki..
Ha az exednek nem te voltal az igazi es forditva is valoszinu,akkor miert ne johetne ossze egy olyan valakivel,aki talan az?
Az en barati koromben is volt egy ilyen,a srac meg volt sertodve ra es meg arra is ,aki szoba mert allni veluk,mondjuk ok harom honapot lehettek egyutt sok evvel azelott,hogy ok osszejottek es ennek a sracnak volt utana egy hosszu kapcsolata,ahol meg is kerte a parja kezet (de aztan nem lett abbol sem semmi)
Na de az exenek es a baratnojenek iden volt a lagzijuk,elmondtak,hogy megtalaltak a masikban azt,akit minidg kerestek.Lehet ha neked is lenne valakid,akkor nem zavarna ennyire,de az egod ami miatt nem tudod elengedni,mert ok ketten boldogak te meg nem. Tul kell tedd magadat,ez csak toled fugg,hogy tul tudod-e vagy orok haragban leszel,aminek sok ertelme nincs.
Év eleje óta együtt vannak, tehát már egy ideje...
Muszáj lesz (még ha nehéz is) emelt fővel tovább lépni!
1. Nem kellene róluk másokkal beszélgetned.
2. Ez a csaj soha nem volt a barátnőd. Titkon mindig bejött neki az exed, és csak várta a lehetőséget. Az ilyet nem kell sajnálni. Örülj, hogy sikerült megszabadulni egy ilyen önző, nem őszinte embertől.
3. Exednek viszont joga van azzal lenni, akivel akar. Ha nem szeretett, akkor főleg ne bánkódj miatta. Veled nem érezte azt, amit a jelenlegi barátnővel, ezért is hordozza a tenyerén és nem azért, hogy téged idegesítsen.
4. Nekem ennyi elég is lenne ahhoz, hogy többé ne foglalkozzak velük. Szerintem neked is ezt kellene tenned.
Nézd, elhiszem, hogy ez neked most fájós, de...
Te még a kanyarban sem voltál, mikor ők már ismerték egymást, barátok voltak.
Te is leírtad, hogy az exed nem tudott belédszeretni. Most komolyan, neked ezek után kéne egy olyan ember, aki nem szeret?
Abból a szempontból tényleg nem volt "fer" dolog, hogy a lány tudta, te hogyan érzel.
Viszont én is inkább a saját boldogságomat tartanám fontosabbnak (az ember sajnos már ilyen önző).
A másik, hogy még egy évig sem voltatok együtt az exszel, a szakításotok óta viszont eltelt két év (dupla annyi, mint amíg együtt voltatok ugye). Ha te ennyi idő alatt sem tudtad túltenni magad ezen, kérj szakszerű segítséget (és ezt mindenféle bántás nélkül mondom).
Ha pedig hiányzik a barátnőd, vedd fel vele újra a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!