Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit válaszoltok erre a két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit válaszoltok erre a két egyszerű kérdésre?

Figyelt kérdés

Egyszerű eldöntendő kérdések, de ha gondoljátok fejtsétek ki miért szavaztatok arra, amire.

Az alap story, hogy egy lány dob egy fiút, de szakitáskor azt mondja neki, hogy egyébként még szereti, de nem működik.

Első kérdés: Normális-e hogy másfél hónapon belül a lánynak új kapcsolata van?

Második kérdés: Ha nincs is is új kapcsolata, elitélendő e, hogy már másnak teszi szét a lábát? (úgy, hogy nincs kapcsolatban a sráccal)

okt. 19. 12:09
A kérdező szavazást indított:
1. kérdésre : Igen
1. kérdésre: Nem
2. kérdésre : Igen
2. kérdésre : Nem
37 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyet lehet jelölni. Nem enged 2 kérdésre válaszolni
okt. 19. 12:12
 2/20 anonim ***** válasza:
32%
első nem, második igen.
okt. 19. 12:14
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
Mindkettő normális. Az is normális, hogy neked ez rosszul esik, semmi baj nincs ezzel. Ő már túllépett a kapcsolatotokon, te is túl fogsz, csak kicsit több időre van szükséged. Ha nem nézegeted az exed, az sokat segíthet benne.
okt. 19. 12:15
 4/20 anonim ***** válasza:
75%

Mindkét kérdésre igen a válasz, egyrészt másfél hónap sok idő, ha mondjuk nem egy 10+ éves együttélős, nagyon komoly kapcsolatot/házasságot bont fel az ember, egy átlag rövidebb kapcsolat esetében könnyű hamar átértékelni a dolgokat, hogy igazából nem volt az annyira jó, nincs annyira ott a megszokás, nem éltétek le a fél életeteket együtt, simán ki lehet jönni belőle ennyi idő alatt. Az új kapcsolat meg nem jelent még halálos szerelmet, lehet simán szimpátia+vonzalom, a legtöbb kapcsolat így indul. Ennek sem akadálya, hogy majdnem két hónappal korábban még mással volt valaki.

Szexelni meg nyilván lehet bármikor bárkivel, ha nincs párja az embernek, a nők nagy részének sem kellenek hozzá komoly érzelmek a közhiedelemmel ellentétben és nem a viktoriánus korban élünk, hogy ez valami undorító bűn legyen.

okt. 19. 12:16
 5/20 anonim ***** válasza:
31%

Igen

Nem

okt. 19. 12:20
 6/20 A kérdező kommentje:
#1-es igazad van ezt sajnos elfelejtettem.
okt. 19. 12:23
 7/20 A kérdező kommentje:
#3-as ez nem egy aktuális történés, nincs most ilyen az életemben szerencsére. nem biztos, hogy én túl tudnék élni egy ilyet.
okt. 19. 12:24
 8/20 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem azon múlik, hogy túl van-e az exen, vagy a volt kapcsolaton. Mert ha nincs és csak szexel az is okozhat neki zűrzavart simán nemcsak egy új kapcsolat.
okt. 19. 12:41
 9/20 anonim ***** válasza:
53%
Én a kérdést sem nagyon értem. Miért lenne a kettő közül akármelyik elítélendő?
okt. 19. 13:03
 10/20 A kérdező kommentje:
Én magamból indultam ki a kérdés feltételekor. Ha én valóban szeretek valakit, de nem működik és szakitok, nem szűnnek meg az érzéseim. Személy szerint nekem legalább 4-5 hónap kell feldolgozni azt, ha szerettem valakit és már nincs. Másra sem tudok nézni addig. Ezért gáz az szerintem, ha valakinek az eq-ja ilyen, hogy egyből tud mással lenni.
okt. 19. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!