Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha szakítás után még szeretite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szakítás után még szeretitek egymást de mégsem keresitek egymást az büszkeségből van?

Figyelt kérdés

okt. 5. 15:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Azert van, mert ha szakitott velem, onnantol nem akarok tole semmit, mert nem voltam neki eleg jo, hogy az elete resze legyek. Ez nem buszkeseg, hanem normalis merteku onbecsles, nem fogok senki utan szaladni, aki nem latja az ertekeimet.
okt. 5. 15:32
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
Ha valakivel szeretjük egymást akkor nem szakítunk úgyhogy erről ennyit...
okt. 5. 15:37
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért van mert mindig felbaszta az agyam és nem akarok idegeskedni miatta. Nyugit akarok.
okt. 5. 15:37
 4/18 anonim ***** válasza:
55%
2 ez nem igaz. Van amikor szereted de már hiába próbálod az egészet nem megy. Legyenek ezek összeférhetetlen célok vagy rossz kommunikációbol adódó feszültségek
okt. 5. 15:58
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
Ha valakivel valóban szeretnénk egymást, akkor meg tudunk egyezni, meg lehet beszélni, lehet közösen tervezni, tudunk kompromisszumot kötni.
okt. 5. 16:04
 6/18 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk gyerek kerdesben vagy abban, hogy kulfoldon vagy itthon eljetem, nem tudom, milyen kompromisszumra gondolsz. Nem lehet felig gyereked.
okt. 5. 16:08
 7/18 anonim ***** válasza:
75%
Én azért nem kerestem és zárkóztam el, mikor ő keresett, mert tudom, hogy nem működik és nem akarok vele többet párkapcsolatot. Tudatosan lezártam a kapcsolatot minden értelemben és az érzelmi szál is lassan feloldódott, miután nem beszéltünk többet.
okt. 5. 17:09
 8/18 anonim ***** válasza:
74%

Mi 2 éve vagyunk együtt,sokat veszekedtünk egy időben. De nem szakítottunk hanem javítottuk a kapcsolatot. Megbeszéltük és helyre hoztuk.

De ha szakítotok akkor meg minek keresnétek egymást?

okt. 5. 18:22
 9/18 A kérdező kommentje:
Mert az eletem resze volt, es jolenne tudni mi van vele.
okt. 5. 18:49
 10/18 anonim ***** válasza:
54%
Ugyanígy voltam. Fontos számomra, érdeklődtem nála pár hét után. Nagyon röviden válaszolt minden kérdésemre, sosem kérdezett vissza. Nagyon szépen kérlek hogy a saját lelki békéd érdekében ne írj neki, szörnyű az a fájdalom amit ez a beszélgetés hagy benned. Valszeg hianyzol neki és szeret is, elég ennyit tudni. Muszáj magadra fókuszálnod mert belebetegszel
okt. 5. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!