Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyre lehet- e hozni ezt?
Sziasztok!
Úgy érzem megtaláltam a nagy Ő-t. Aki sajnos mostanában nagyon túl vállalta magát, két munkahely, mellette iskola, egyéb dolgok. Nagyon boldogan, de tényleg boldogan éltünk addig a napig, amíg nem kapott egy idegösszeomlást. Agresszívan távozott belőle, többször megütött,lökködött (én nem ütöttem vissza, én vagyok a férfi). Másnap közöltem vele, hogy vége, lehet elmenni. El is ment. Azóta jár pszichológushoz, aki pszichiátert ajánlott neki. Oda elkísértem. Azt mondta az orvos, aki akkor találkozott vele először,és hallgatta meg a problémáit, hogy kimerült a vegetatív idegrendszer, az idézte elő ezt a dührohamot épp egy gyászfeldolgozás közepette (közeli hozzátartozója meghalt nyár elején). Azóta változtatott az életén a nagy Ő, egy munkahelye van, jár futni, meditálni. Úgy érzi magát, mint a sok stresszelés előtt. Én félek attól, hogy ha legközelebb is besokall, akkor ez újra kijön belőle. De a pszichiáter megnyugtatott, hogy értelmes a hölgy, mivel tudja mikor kell változtatni, ez többet nem jön elő. És még azt mondta, hogy ez előjöhetett volna belőle úgy is hogy összeesik, és 3 hétig kórházba kerül, vagy akár agyvérzést is kaphatott volna.
Megmondom őszintén, szenvedek a hiányától, szeretem, de félek. Ti mit tennétek a helyemben? Sajnos én eléggé makacs vagyok, ritkán változtatok álláspontot.
Tényleg olyan harmónikusan éltünk, együtt terveztük még az esküvőnket előtte hétvégén. Olyanok voltunk, mint akik megtalalálták a másik felüket.
Esetleg volt már ilyen esete valakinek, hogy kapott a hölgy egy dührohamot ilyen mérséklésűt, és együtt maradtak és minden rendben volt utána?
Nem vagy érte felelős, neki kellett volna összekapnia magát és nem túlvállalnia.
Amúgy meg ha nem vetted észre mert olyan jól titkolta, vagy nagy ívben leszartad akkor hogyan lehetne hozzád való? Gondolkodj él magadon és más nőhöz másképp viszonyulj.
Elsőkörben nem akartam, hogy felmondjon az egyik munkahelyén, mert jó pénzt fizettek kevés munkáért, és a cég hülyeségeit én simán elviseltem volna, nem értettem, hogy miért stresszelt állandóan (nyilván máshogy érint mindenkit, ha ok nélkül piszkálják. Ő dilis volt tőle, én kinevettem volna őket.)
Láttam hogy sokszor nem alszik, említette, hogy volt néhány olyan éjjel amikor pánikrohamja volt, de nem vettem komolyan.
#1 vagyok.
"A drága Nagy Ő-nek még a testi sértés előtt pszichológushoz kellett volna fordulnia"
Ha nem ment az az ő baja, nem vagy az apja. A megfelelési kényszer is az ő gondja. Majd most talán kigyólul belőle. Nincs tovább mellette neked.
De én tőlem könyörögd magad vissza nyugodtan, majd ráfizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!