Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért reménykedik még mindig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért reménykedik még mindig?

Figyelt kérdés

Sikerült szakítanom, nemcsak testileg, fizikai eltávolodással, hanem lelkileg is egy nagyon kártékony (hogy ne mondjam toxikus ugye) hazug, aljas, csaló emberrel!

Ez már majdnem 8 hónapja.

Megnéztem a napokban a facebookját (nincs a barataim közt es a messengeren blokáltam) azt látom hogy nekem üzenget es visszavár, ezt látom az üzenőfalán!

Nem értem, miert biztos abban, hogy még mindig sansza van, hogy én még vágyom utána?

Le vagyok döbbenve!

Ennyire jónak látta magát?

Vagy inkább engem ennyire hülyének?

Csapdát felállította!

szept. 26. 22:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

Persze, túl vagy rajta.

De sunyiban nézegeted a facebook profilját.

És még ide ki is írod a kérdést.

Hát persze, túl vagy rajta.

szept. 27. 08:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Sosem néztem meg az exem profilját.
szept. 27. 10:32
 13/14 A kérdező kommentje:

Tényleg 12 es, sose voltál rá kiváncsi? Az ember akivel annyi időt megosztottál, nem voltál sose titokban kiváncsi mi van vele?

Te ilyen übermensch vagy?

Lehet te nem vagy túl rajta, mert fájna látni ?

szept. 27. 12:45
 14/14 anonim ***** válasza:

#12 vagyok

Nem gondolom, hogy ez képesség lenne, csak elhatározás. Van új kapcsolatom, arra koncentrálok.

szept. 30. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!