Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért reménykedik még mindig?
Sikerült szakítanom, nemcsak testileg, fizikai eltávolodással, hanem lelkileg is egy nagyon kártékony (hogy ne mondjam toxikus ugye) hazug, aljas, csaló emberrel!
Ez már majdnem 8 hónapja.
Megnéztem a napokban a facebookját (nincs a barataim közt es a messengeren blokáltam) azt látom hogy nekem üzenget es visszavár, ezt látom az üzenőfalán!
Nem értem, miert biztos abban, hogy még mindig sansza van, hogy én még vágyom utána?
Le vagyok döbbenve!
Ennyire jónak látta magát?
Vagy inkább engem ennyire hülyének?
Csapdát felállította!
Nem kéne őt nezegetned,mert csak baj lesz belőle!(=Visszamesz hozzá,pedig nem kéne)
Koncentralj magadra basszus,csinálj valamit,amiben oromodet leled és sikereket érhetsz el! Legyél egyedül boldog.
“ Megnéztem a napokban a facebookját”
Meg is érdemled!
Ő meg látta, hogy te megnézted.
🤦♀️
Azért firkál, mert számít arra, hogy belenézel.
Örülj, hogy megszabadultál!
Ilyen veszély nincs, hogy visszatérek hozzá! Nem vágyok utána. Sok mindenkinek nézem a facebookját, unalmamban.
Ha hiszitek jó, ha nem nem
Ne nézegesd semmilyen fórumon. Ha nézegeted, akkor lelkileg még nem sikerült szakítanod.
#2 - felejtsük már ezt el, hogy XY látja, hogy én megnéztem-e facebookon. Nem látja.
Ha te mondod, hogy lelkileg nem sikerült szakítanom, akkor te jobban tudod!
Biztos sokan nézik mások oldalát unalomból, volt iskolatársak, azok barátai stb
Mindegy nem ez volt a kérdésem de látom arra már nem kapok választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!