Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ilyenkor mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit tennétek?

Figyelt kérdés

Hogyha a szakitás egy hevesebb vita következtében véglegesnek bizonyul, és minden eddigi rosszat felhoztok egymás ellen átgondolatlanul. Főként, hogy a kapcsolatban rossz volt a kommunikáció, és ahelyett, hogy közösen dolgoznátok ezen inkább a másik fél szakitásra adja a fejét. Próbálkoznátok 1-2 hónap múlva, hátha addig mindketten tisztán látjátok a dolgokat? Szeretjük egymást, én őt biztosan, és ő is ezt mondta legutóbb.

26F vagyok a lány 24

szept. 22. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Keresnék mást aki mellett nincs minek felgyűlnie.

Lehet még elevickélnék vele amolyan seveled se nélküledes kapcsiban de számomra ezzel a komolyságát értelmét vesztette az egész.

Sz.rbol en nem építgetek várakat. Felesleges szélmalomharc aminek a fő mozgatója csak az hogy mert nincs más/jobb.

szept. 22. 14:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hm hát igen, nem biztos hogy tényleg olyan jó ez a dolog mint amilyennek látszik, talán kéne egy határvonalat húzni, hogy most megpróbáljátok még egyszer, jobban, de ha megint elromlik, akkor belátjátok, hogy nem kéne erőltetni.
szept. 24. 10:59
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Én a második esély híve vagyok. Többet nem. De másodikat igen, ha még van szerelem. De akkor alfától omegáig mindent át kel beszélni, mi volt a baj, tudtok és hogyan tudtok rajta javítani.

N

szept. 24. 10:59
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Hagynám a fenébe ha ő szakított velem. Majd ha ő állna azzal elő, hogy próbáljuk ég újra akkor pedig át kéne beszélni, hogy mi volt a gond.
szept. 24. 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha elhagyott, nem futnék utána.

Ha vissza akarna térni, az csak alapos elemzés után lenne esélyes, egyszer.

szept. 24. 18:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos szeretem. Ő is szeret, mégis elhagyott.Nem tudom mit tegyek, közösségi médián nem törölt le sehol.
szept. 24. 18:58
 7/9 anonim ***** válasza:
35%

#3 vagyok

Mint írtam, egy beszélgetést megér a dolog, ha szeretitek egymást.

De mondjuk ezt neked kell eldöntened, nem nekünk itt.

szept. 25. 08:25
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Tanulnék belőle és a következő kapcsolatomat jobban értékelném.
szept. 25. 08:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha elhagyott téged annak voltak okai és biztos, hogy nem tudnátok változtatni mert lehet egyáltalán nem illettek össze, vagy valamelyikőtök igazán nem szeretne. Amúgy olyan nincs, hogy én valakit szeretek és annyira megbántom, hogy inkább szakít. Ja és ha tényleg annyira szereted akkor hagyd őt békén, a szerelem tiszta, meg akkor is ha adna esélyt mert tönkretetted.
szept. 25. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!