Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit tennétek?
Hogyha a szakitás egy hevesebb vita következtében véglegesnek bizonyul, és minden eddigi rosszat felhoztok egymás ellen átgondolatlanul. Főként, hogy a kapcsolatban rossz volt a kommunikáció, és ahelyett, hogy közösen dolgoznátok ezen inkább a másik fél szakitásra adja a fejét. Próbálkoznátok 1-2 hónap múlva, hátha addig mindketten tisztán látjátok a dolgokat? Szeretjük egymást, én őt biztosan, és ő is ezt mondta legutóbb.
26F vagyok a lány 24
Keresnék mást aki mellett nincs minek felgyűlnie.
Lehet még elevickélnék vele amolyan seveled se nélküledes kapcsiban de számomra ezzel a komolyságát értelmét vesztette az egész.
Sz.rbol en nem építgetek várakat. Felesleges szélmalomharc aminek a fő mozgatója csak az hogy mert nincs más/jobb.
Én a második esély híve vagyok. Többet nem. De másodikat igen, ha még van szerelem. De akkor alfától omegáig mindent át kel beszélni, mi volt a baj, tudtok és hogyan tudtok rajta javítani.
N
Ha elhagyott, nem futnék utána.
Ha vissza akarna térni, az csak alapos elemzés után lenne esélyes, egyszer.
#3 vagyok
Mint írtam, egy beszélgetést megér a dolog, ha szeretitek egymást.
De mondjuk ezt neked kell eldöntened, nem nekünk itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!