Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kötitek le magatokat?
En kimentem külfoldi szórkaozóhelyekre dolgozni napi nyitvatartásu bulik reggel 6 ig is.
Nem volt időm ezekre.
Néha mikor keltunk a csajokkal elvitt a főnök kajálni minket vmi teraszos helyre (regenerálodásra odafigyelt)es megláttam egy menyasszonyt meg rokonait hogy mennek valahova csak akkor éreztem azt hogy "mindenki házasodik csak en nem"(tehát én iszok bulizok pasizok szerelmek meg ez megy es nem epp az hogy egyutt élés valakivel tervek celok szokásos meko otthon es komoly valamik, tehát annyira nem tartozom oda ahol vagyok es az ex miatt vagyok itt mert ő beintett az egésznek)na es szoval az ominozus mondatomra az egyik csaj azt mondta hogy de ő se házasodik! (Tehát nem mindenki hazasodik)es rakjam el a telot mert idegesiti "vacsinál", ami amugy nekunk talán reggeli volt(az ejszakai műszak miatt osszevissza voltunk)
Es szoval imádtam vigasz volt amikor bejárt hozzám az egimyik pasi meloba bujt ölelt keresett, mindig üzengetett nekem a csajokkal ha nem dolgoztunk de veluk osszefutott, vagy ha egy masik nekem önti ki a szivét, vagy amikor egy kivanságom váltották valora az egyik vendegnek mondtam valamit erre másnap meglepett vele:), a főnök kb lányakent kezelt, de összességében naponta ittam buliztam külföldön a meloban, de jó volt, bajom nem lett, töltődtem csak.
*az egyik pasi.
A többi szakitas utáni idoszakom nem irom le de volt olyan is akivel 3 napig voltam fent azalatt szakitottunk aztan mikor felvett stoppal egy másik az meg rámnyomult aztán kialakult kapcsolat szerelem is vele.
Igazabol minden szakitas utan azt kapom hogy hülye volt az exem ilyen nőt elcseszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!